Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Bulletvibratorer

En bullet vibrator, er liten og diskret og gir intens og målrettede vibrasjoner. De er perfekte for solo lek eller som en ekstra spenning under intimitet, de er brukervennlige og en flott måte å utforske seksualiteten på. En kompakt, men kraftig Bullet vibrator forsterker nytelse.

Bullet vibrator: Liten, men mektig

Hva er en bulletvibrator?

Bullet vibratorer har typisk form som en kule (derav navnet), og er små, men kraftige elektroniske intim-massører som oftest brukes til å gi stimulering til klitoris.

De små, kompakte størrelsene gjør dem til en av de mest populære sexleketøyene som noensinne er laget, og en av favorittene for alle, både single og par.

Selv om de fleste er designet i kompakte størrelser, kan man få en bulletvibrator i en stor rekkevidde av størrelser og materiale. De er i de fleste tilfeller kun ment for utvendig stimulering, men de er aldri egnet for anal bruk.

Mini bullet vibrator er også kjent for å være en av de mest populære lekene for de som eksperimenterer med sexleketøy for første gang pga. den nybegynnervennlige størrelsen og de vanligvis rimelige prisene.

Hvorfor skal jeg eie en bulletvibrator?

En bullet vibrator er ikke bare den singles beste venn, men også parets. Størrelsen gjør den ideell for par som vil utforske ulike stillinger, samtidig som de kan bruke en vibrator som ikke er i veien.

De er brukervennlige, med vanligvis bare en eller et par knapper for å navigere i de ulike innstillingene, og de er enda enklere å oppbevare. Reisestørrelsen gjør dem til det perfekte leketøyet for dem som ønsker diskresjon og vil ha med seg favorittvibratoren uansett hvor de går.

De er utviklet for deg som ønsker intens og målrettet stimulering. Siden kulen bare kommer i kontakt med en liten del av kroppen om gangen, kan den gjøre stimuleringen enda mer intens sammenlignet med leker som en magic wand og større vibratorer.

Hvordan kan jeg bruke en bullet vibrator?

En bulletvibrator er for det meste kjent som en klitorisvibrator, noe de i utgangspunktet var designet for å være. Men med tiden har folk eksperimentert og oppdaget ulike måter å bruke dem på forskjellige erogene soner på alle kropper, uavhengig av kjønn.

Dette har åpnet dørene for utforskning og gjort det lille vidunderet til en av de mest allsidige lekene på dagens marked. Du kan bruke bulleten til å stimulere klitoris, penis, testikler eller andre erogene soner på kroppen, for eksempel brystvortene.

Noen varianter gir tilbud på muligheten til å matche vibratoren med en hylse eller annet tilbehør for morsommere alternativer, som en penisring eller en fingervibrator.

Bør jeg bruke glidemiddel?

Siden en bullet vibrator ofte ikke brukes innvendig, er det mange som ikke ser behovet for å bruke glidemiddel.

Enten det dreier seg om forspill, onani alene eller samleie, vil vi anbefale at du bruker glidemiddel når du bruker en bullet, spesielt i vagina, rundt anus eller penis. Dette vil gjøre opplevelsen mer behagelig og redusere risikoen for ubehag, spesielt hvis bulleten gnis mot huden.

Før du bruker glidemiddel, må du sørge for at du vet hvilken type glidemiddel som er å anbefale for hvert enkelt leketøy.

Rengjøringstips

Kontroller alltid rengjøringsinstruksjonene i bruksanvisningen før du vasker den elektriske leken, og senk aldri leken ned i vann hvis den ikke er vanntett.

Bruk mild, parfymefri såpe og varmt vann eller sexleketøysrens som er beregnet til dette formålet før og etter hver bruk.

Riktig oppbevaring

Måten du oppbevarer sexleketøy på, er like viktig som å rengjøre dem. Pass på at du alltid oppbevarer lekene dine riktig og atskilt fra andre leker, da enkelte materialer, som silikon, ikke tåler å oppbevares sammen. Du kan se våre produkter for oppbevaring av sexleketøy her.

Oppbevar alltid en bullet vibrator og andre leketøy på et tørt sted, beskyttet mot direkte sollys. Hvis leketøyet endrer farge, lukter brent eller blir skadet, må du slutte å bruke det umiddelbart og kaste det

Hvilken bør jeg velge?

Når du skal velge en bullet, enten det er din første leke eller det siste tilskuddet til den omfattende samlingen, bør du alltid tenke over noen ting før du tar den endelige avgjørelsen.

En av de viktigste faktorene er innstillingene for vibrasjoner og hastighet. Vi pleier å anbefale nybegynnere å kjøpe en bulletvibrator med flere innstillinger, slik at de kan eksperimentere og finne ut hva de foretrekker.

Produktets materiale er også viktig, ettersom noen er mer allergivennlig eller lettere å rengjøre og oppbevare sammen med andre leker.

Du kan alltid se under detaljene under hvert produkt og lese spesifikasjonene, der du finner antall innstillinger, spilletid og mål.

Hvis du leter etter en bullet vibrator med en silkemyk følelse, kan du ta en titt på vår vakre Amaysin Power Oppladbar Bulletvibrator, og hvis farge og kraft står øverst på listen din, må du ikke gå glipp av Rocks Off RO-80mm Klitorisvibrator.

Trenger du veiledning?

Hvis du har problemer med å bestemme deg for hvilken bulletvibrator som passer best for deg og partneren din, eller hvis du har spørsmål om et produkt, kan du kontakte vår kundeservice. Vi står alltid klare til å hjelpe deg.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful