Adult Toys

Hos Sinful.no finner du Adult Toys for enhver smak. Vi har spennende Adult Toys til både kvinner, menn og par. Uansett om du skal bruke Adult Toys alene eller sammen med en partner, er det her du vil finne dem. Med vårt store utvalg av sexleketøy og erotiske artikler, finner du med sikkerhet alt hva du måtte trenge til en frekk aften i erotikkens tegn, her i sexshoppen vår.

Adult Toys fra Sinful.no kan være med til å gjøre ditt sexliv enda bedre, og med de mange forskjellige former for voksenleketøy som finnes, er det store muligheter for å tilføye litt krydder til dine erotiske opplevelser. Vi har adult toys som kan brukes til både onani, forførelse, forspill, og under samleiet. Er du i tvil om hvilke produkter du skal velg, vil vi selvfølgelig hjelpe deg. Enten det handler om dildoer, sex swings, penispumper, penisforlenger, sexdukker eller hva du tenker på.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
ABS-plast (2)
Polyamid (2)
PVC (1)
Silikon (12)
TPE (9)
TPR (2)
Egenskaper
Batteridrevet (6)
Fjernstyrt (1)
Oppladbar (8)
Reiselås (4)
Vanntett (14)
Innførbar lengde
Merke
CalExotics (1)
Cottelli Collection (2)
Fifty Shades of Grey (2)
Fun Factory (2)
GoGasm (1)
Intimina (2)
Je Joue (1)
Lelo (1)
LovingJoy (1)
Master Series (1)
Mood (1)
Rocks Off (1)
Satisfyer (1)
Screaming O (1)
Tenga (9)
Titanmen (1)
Lengde
Diameter
Vis alle 32 produkter
Du har sett 32 av 32 produkter

Adult Toys - En verden av grenseløs erotisk nytelse

Adult Toys til ham

Er du mann, og kunne du tenke deg å skru opp temperaturen på sexlivet ditt med en grad eller to? Da har du havnet det helt riktige sted - uansett om du er typen som nyter å benytte pirrende rekvisitter til en stille, frekk stund alene, sammen med en partner eller begge deler. Hos oss finner du ganske enkelt alt hva ditt hjerte måtte begjære innenfor adult toys. Vårt sortiment er ikke bare Skandinavias største og beste - vårt sortiment er nøye utvalg, så du kun kjøper voksenleketøy av aller beste kvalitet. Vi tilbyr en rekke stimulerende produkter til menn i kategoriene onani, analleketøy, penisringer, større penis, kondomer, glidemiddel, bedre ereksjon og mye, mye mer. Liker du pirrende håndjobber med et tvist, finner du både de populære onanisleeves, strokers og Tenga egg til maksimal nytelse under sololek. Gå på oppdagelise i blowjobsimulatorer, fleshlights, pocket pussies og penisvibratorer, eller få en unik realistisk opplevelse med vårt utvalg av naturtro rumper, som finnes i all verdens forskjellige størrelser, farger og materialer. Sinful har med garanti det adult toy som passer til dine behov og din smak. Tre inn i en vidunderlig og kinky verden av erotisk nytelse, og utlev alle dine villeste fantasier med voksenleketøy.

Adult Toys til henne

Hvis du er kvinne og har lyst til å utforske nye sider av din seksualitet - enten på egen hånd eller i selskap av en partner - kan du finne alt av adult toys til frekke onaniopplevelser her. Liker du innvendig stimuli med med leketøy som kommer tett på den ekte vare? Bli fylt ut av en av våre mange realistiske dildoer! Nyt for eksempel vår European Lover Naturtro håndfri ved å sette den fast på en jevn overflate med sugekoppen. Eller hva med å gi den prisvinnende Rabbitvibrator et forsøk? De små kaninørene tar kjærlig hånd om klitoris, mens de roterende kulene i dildoen stimulerer skjeden og G-punktet. Et sterkt vanedannende bekjentskap som gjerne tåler å bli brukt både til frekk alenelek og kinky lakengymnastikk. Liker du at voksenleketøyet er i den mer diskré og sofistikerte ende, kan du med fordel gå på oppdagelse i vårt store utvalg av klitorisvibratorer. Prøv for eksempel den testvinnende Je Joue Mimi Soft, som er like liten og elegant som den er proppet med power. Som en bonus er Mimi oppladbar og 100% vanntett, så du kan nyte de deilige vibrasjonene i dusjen. Du kan også kombinere de pirrende innvendige vibrasjonene med en god work out og gi deg i kast med pirrende - og fordelaktige - bekkenbunnskuler. Orgasmer OG trening i en og samme innpakning! Det er mye å velge mellom, og det kan virke svært uhåndterlig. Hvis du har dette, vil du finne noe ved å se på butikkens populære produkter som Lelo, Womanizer, Satisfyer, Baseks, Velve, we vibe vibratoren og mer.

Adult Toys til par

Har sexlivet blitt litt for rutinepreget? Trenger dere å blåse litt nytt liv i parforholdet? Så kan vi varmt anbefale å sjekke ut vårt fantastiske sortiment av adult toys til par. Vi har et enormt utvalg av produkter til sex mellom mann/kvinne, kvinne/kvinne og mann/mann. I kategorien forspill, finner dere alt dere trenger til å tenne hverandre godt og grundig. Pirr hverandre med kilefjær, utforsk og utlev seksuelle fantasier med inspirerende, erotiske spill, eller skjem hverandre bort med sensuell intimmassasje. Prøv nye stillinger, og få berusende orgasmer i frekke, vektløse stillinger, synkroniser orgasmene deres med en dobbeltsidig parvibrator som kiler dere på de helt riktige steder, eller eksperimentér med sexy, nytelsesfull analstimulering og ta sexlivet til helt nye høyder. Gi fantasien fritt spill og kast dere ut i erotisk dominanslek med blindfold, bondage og mansjetter. Spice opplevelsen opp og kle dere i tettsittende, pikante lakk og lær outfits, eller tilføy en ekstra dimensjon med et penisbur, kyskhetsbelte og en gagball. Vanskelig å vente? Hos Sinful tilbyr vi rask og diskré levering. Bestill nye, lekre adult toys til par i dag, og gled dere til en god (og frekk) fornøyelse!
Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA
Copyright © 2008-2022 Sinful
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no