Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator Oppladbar

Klikk på bildene for å forstørre

Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator Oppladbar

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 599,00

kr 479,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse

  Drømmer du om å bli stimulert av kraftfulle vibrasjoner og få de villeste orgasmene, er Velve Macy Luksus Magic Wand Vibratoren et must for deg. 

  Det fleksible massasjehodet er perfekt til en sexy kroppsmassasje, eller til målrettet stimuli av klitoris. De sterke vibrasjonene vil ta ditt klimaks opp til nye høyder. Skaftet har en separat motor og kan brukes som en pirrende dildovibrator. 

  Macy har 10 forskjellige vibrasjonsmønstre. Den er vanntett, slik at du kan nyte deilige vibrasjoner i badekaret eller dusjen for en ekstra deilig opplevelse. 

  Velve Macy Magic Wand er fremstilt av silikon av høy kvalitet og er uten ftalater. Det følger med en flott oppbevaringspose og en magnetisk USB-lader. 

  Velve er en kolleksjon av luksuriøst sexleketøy med sensuelle kurver og en fløyelsmyk overflate. Designet i Skandinavia og laget i samarbeid med førende eksperter og sexologer. 

  Detaljer

  MATERIALE: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  VANNTETT: Ja.
  FULL LENGDE: 24,5 cm.
  MASSASJEHODE: 4,3 cm i diameter.
  SKAFT: 4 cm i diameter og 9 cm i innførbar lengde.
  VIBRASJONER: 10 vibrasjonsmønstre.
  BATTERITYPE: Oppladbar lithiumbatteri (magnetisk USB-lader følger med).
  BRUKSTID: 90 min.
  MOTORER: 2 motorer.
  BETJENING: 3 knapper.
  BRUKERMANUAL: Engelsk.
  FØLGER MED: Oppbevaringspose.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Får i ulveklær Denne kjøpte vi med lovnad om at en magic wand var den kraftigste typen vibratorer og at denne var et godt og kraftig valg når det kom til slike. Designmessig var førsteinntrykket veldig bra da vi fikk den i hånden, men etter en tre timer lading og den ble skrudd på kom skuffelsen. Klitorisvibratoren vår fra je joue på 1/3 av størrelsen var merkbart kraftigere enn denne, og skal ha lik batteritid.
  Dildo enden er også helt ubrukelig svak og bråker utrolig mye på full styrke. Denne burde vært kuttet helt ut til fordel for en kraftigere vibrator i wand enden, for den er virkelig svak. Wand enden er støysvak, men som sagt mye svakere enn forventet ut i fra størrelse og pris. Også veldig tungvint med kun en knapp når du skal finne det rette blant 10 program. Hvis du ser etter en kraftig vibrator som gir de «kraftigste orgasmene», ikke velg denne.
  5 3 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Jeg ble tryllet Velve Magic Wand er min første "tryllestav" og jeg forstår virkelig godt hvorfor denne vibratoren er så populær. Emballasjen og selve produktet ser også virkelig flott ut.
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  WOW! Var veldig spent på å prøve og jeg har virkelig fått noe for pengene må jeg si! Jeg har fått orgasme hver gang, noe som er nytt for meg ;.) Og min kjæreste syns det er utrolig frekt.
  Vi har også brukt den andre steder på kroppen til massasje og det er den også forbausende god til. Ellers er det visst bare å si at den har et flott design og størrelsen fyller ikke for mye. Masse av kjærlighet til "Macy" fra meg!
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Veldig bra, og bittelitt poengløs Dette er en langt bedre vibrator enn prisen skulle foreslå, men den er ikke uten feil. Alt i alt er dette mye leketøy for pengene.

  Det positive først, og det er mye å like:
  - Helt vanntett, veldig lett å holde ren.
  - Magnetisk lader som klikker enkelt på plass.
  - Veldig gode knapper som man enkelt finner selv med glatte og/eller klissete fingre.
  - Enkel i bruk: Midtre knapp for å skru på, velg ende og vibrasjonsmønster/-styrke med de andre.
  - Magic Wand-enden er veldig deilig, med kraftige vibrasjoner som virkelig gir resultater. Hodet er leddet, som man ville forventet.
  - Det innførbare skaftet har en deilig form som er lett å leke med.
  - Og så er den veldig pen å se til, da.

  Så det negative:
  - De veldig gode knappene er lette å komme borti og sette vibratoren inn i et annet vibrasjonsmønster. Da er det enklest å bytte over til den andre enden et øyeblikk for å starte på nytt heller enn å bla gjennom alle de forskjellige mønstrene.
  - Det store massasjehodet har en deilig, rumlende vibrasjon som man virkelig kjenner godt. Det er derfor så utrolig skuffende å bytte til den innførbare enden, hvor vibrasjonene er langt mer høyfrekvente og nesten anonyme i sammenlikning. Folk har forskjellig smak, selvfølgelig, men for oss var dette litt skuffende. Den innførbare enden vibrerer nesten bedre når man bruker massasjehodet enn vibratoren i den enden.
  5 5 1

  Du anmelder: Velve Macy Luksus Magic Wand Vibrator Oppladbar

  Hvordan bedømmer du produktet? *