TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Dillio

Sex skal være morsomt! Det synes i alle fall Dillio fra amerikanske Pipedream også. Derfor er alle deres fantastiske dildoer laget i frekke pangfarger. Du får samtidig Pipedreams anerkjente kvalitet og nytelse - bare enda morsommere. Alle Dillio dildoene er naturligvis laget i USA.

Dillio - frekt, fristende og fargestrålende sexleketøy

Hvem er Dillio?

Har du hørt om Dillio? Kanskje ikke? Men du har sikkert hørt om produsenten som står bak. Dillio er nemlig et av de amerikanske Pipedreams mange sub brands med erotisk leketøy og tilbehør som deres spesialitet. Pipedream er en av markedets største produsenter av leketøy til voksne, men faktisk startede giganten et helt annet sted og i en helt annen bransje. Pipedram ble født i baksetet på en varebil på det glade 70-tallet, hvor både hasjen og brystene var frie. Og det var faktisk hasjen som var omdreiningspunktet for produsenten, eller nærmere bestemt det utstyret man brukte for å røyke det. Hvordan utstyr til mer eller mindre lovlig røyking av hasj endte med en forkjærlighet for dildoer ble til, melder historien ikke noe om. Men Pipedream, og deres mer enn førti under-brands som blant annet Dillio står i dag for en stor andel av det erotiske markedet over hele verden. Faktisk distribuerer de til over 140 land, så man kan visst godt kalle dem en vaskeekte supermakt.

Kulørte gleder

Pipedream er intet mindre enn geniale til å skape sexleketøy i diverse nisjer, og Dillio er ingen unntagelse. Størstedelen av under-brandets sortiment består nemlig av analplugger og realistiske dildoer i skrikende rosa og lillafarger, og som primært henvender seg til brukere som liker fyldig nytelse. Men hvorfor skal de være så crazy tenker du kanskje? Pipedram og Dillio er nemlig av den overbevisningen om at sex ikke trenger å være så alvorlig, fargeløst og uoppfinnsomt. Og det er det heller ingen fare for. Heller ikke om du liker dobbelt nytelse. En av Dillios mest populære produkter er den famøse Double Trouble dobbeltdildoen, som stimulerer henne både analt og vaginalt, eller som gir par en ekstra kinky opplevelse hvis dere foretrekker å dele gleden. Er du nybegynner i innvendig stimulering med dildoer, kan du skaffe deg en Slim Realistisk Dildo på 15 cm, og som har den ideelle kurven som er målrettet g-punktsstimulering. Er du mann med forkjærlighet for prostatastimulering? Da kan du eksperimentere med Dillios Anal Teaser på 11 cm.

Kjøp din Dillio her

Hos Sinful finner du Skandinavias største utvalg av erotisk leketøy og tilbehør til markedets beste priser. På vår webshop finner du ikke kun alt hva hjertet begjærer til å utleve dine frekekste fantasier - du finner også bransjens suverent beste brands og kvalitet. Pipedreams Dillio er genialt til deg som er ute etter fristende, kulørt og festlig solo- eller parlek. Er du i tvil om hvilke størrelse, materiale og funksjon de ulike produktene har, og hvordan det stemmer overens med ditt behov, kan du alltid kontakte vår kundeservice. Det kan være litt av en jungel å finne fram i, så vi vil mer enn gjerne rådgi og veilede deg slik at du finner det helt riktige til ditt behov og dine lyster. Du kan også ta en titt på de ulike guides som ligger tilgjendelig på vår blogg for å bli klokere på hva du skal velge. God fornøyelse.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful