Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

  BDSM Utstyr

  Vi har solgt BDSM utstyr i mange år, og har god erfaring med å få tak i markedets beste produkter. Her finner du alt fra blindfolds, gags og pisker, til sexhusker, bondage og leketøy til eksperimentering med elektrosex. Vi har nøye valgt ut BDSM utstyr som vi vet kundene våre vil ha.

  Mest solgte produkter

  BDSM Utstyr til frekke sexentusiaster

  BDSM utstyr i alle kategorier

  BDSM eller Bondage, fiksering, dominans og underkastelse - det er mange betegnelser for denne type sexleker og tilhørende sexleketøy til litt frekkere sex.

  Hvilke produkter kan man betegne som BDSM utstyr? Selv om det er vanskelig å komme med en nøyaktig definisjon, handler det som udgangspunkt om å binde sin partner, underkaste seg selv eller på annen måte ta kontrollen over partneren sin i en sånn grad at partneren ikke kan komme seg løs. Og selv om det høres voldsomt ut, og som noe som kun passer de mest erfarne, så kan stort sett alle sexleketøyentusiaster finne noe i denne kategorien de kunne tenke seg å prøve.

  Hvilke produkter skal man gi seg i kast med når du skal velge ditt første BDSM utstyr? Som udgangspunkt anbefaler vi at du starter i det forsiktige, med et par sex håndjern eller no du kan binde din partner med.

  Det trenger ikke være et 15 meters tau du begynner med - vi har også elegante silkebånd som kan brukes til binde partnerens hender sammen med, eller binde ham eller henne fast i sengen. Kombiner det for eksempel med et BDSM blindfold sånn at du kan pirre partneren din i mørket.

  Derfra er det ikke så lang vei til å bli en ekte BDSM-entusiast. Her er det snakk om personer som anser seg som værende eksperter innenfor sex og sexutstyr, og det med rette. Det krever mot og selvsikkerhet å begi seg inn i denne verden. Men har man først tatt skrittet, byr det på en verden full av smertene nytelse og fantastiske leker. Og det er ikke så langt til gagballs, brystklemmer, elektrosexleketøy og mye mer.

  Fetisher og BDSM - hva er forskjellen?

  Er BDSM, SM og fetish egentlig det samme? I det store og det hele, er det det samme. Det som skiller de fra hverandre, er egentlig hvilken form for fetish det er snakk om.

  Hvis man elsker å ha sex ute i det fri, har man en fetish for utendørssex. Hvis man derimot elsker å få støt når man har sex, så har man en elektrosex-fetish. Det finnes utrolig mange typer fetisher. Det er også det som gjør det så vakkert.

  Sinfuls misjon er å inspirere kundene våre til et mer lekende og inspirerende sexliv. Og det gjelder selvfølgelig også de som dyrker sex på et litt høyere nivå enn det helt gjennomsnittlige ekteparet. Vi elsker å hjelpe folk med deres sexliv, for alle typer fetisher og for dem som liker å leke med BDSM utstyr.

  Men hvilke produkter er fetish og hvilke produkter er så BDSM produkter? BDSM utstyr kan betegnes mer som en livsstil enn som enkelte sexleketøysprodukter. Sexleketøyet i denne kategorien, som kan være vanskelig å definere, ligger som utgangspunkt i den litt mer hardcore-enden av skalaen. For eksempel finnes det i denne kategorien BDSM masker, sexmaskiner og fikseringsprodukter som kan bruges under lekene.

  Hvordan skal jeg velge hva jeg skal starte med?

  Det finnes mange produsenter som produserer BDSM utstyr og leketøy. Noen av de mest populære merkene, er Fetish Fantasy, Sex and Mischief, Spartacus og LoveBotz. Dette er utrolig gode merker for å produsere holdbare produkter til BDSM kategorien. For de skal nemlig være holdbare, sånn at de kan tåle at det for alvor går vilt for seg i dobbeltsengen.

  For noen BDSM entusiaster går det så vilt for seg, at soverommet må lydisoleres. Men det gjelder nok kun for de aller mest entusiastiske. Uansett hva du velger, kan du som alltid være sikker på at de produktene du finner på vår hjemmeside, alle lever opp til våre strenge kvalitetskrav. Så her kan du velge og vrake, og kun tenke på hva du ønsker å prøve og leke med.

  De dyktigste entusiastene vet hvordan man skal begå seg innenfor sex-sjangeren. De aller fleste har god kontroll, og har også avtalt et safeword som de kan benytte om det skulle bli litt for mye for den ene parten. Men ofte blir det ikke brukt i det hele tatt, fordi parene elsker å dominere hverandre, om det så er med BDSM halsbånd, bondagetau, spreader bars eller noe annet og villere.

  Ikke desto mindre, krever det sin mann og sin kvinne å bli en ekte BDSM entusiast, men det kan godt la seg gjøre, og hos Sinful anbefaler vi at man tar det i sitt eget tempo. Bruk alltid et godt glidemiddel til det BDSM utstyret som trenger det, husk å avtale et safeword, og slå dere løs. Vi er sikker på at det blir en morsom opplevelse du slett ikke får nok av når du først har fått smaken for det.

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful