Tracy's Dog

Tracy's Dog er et unikt merke med et litt spesielt navn. De lager kvalitetsprodukter som sender deg til syvende himmel, igjen og igjen og igjen. Tracy's Dog's offisielle mål er å bli din lojale livspartner, akkurat som menneskets beste venn, og stå ved din side i mange år fremover.

Tracy's Dog - Forførende sexleketøy til alle

Hvorfor heter det Tracy’s Dog?

Tracy’s Dog er et merke som på kort tid har blitt superpopulært over hele verden. Det skyldes blant annet det litt atypiske, men morsomme navnet, som er lett å huske. Og akkurat det navnet, har nemlig en god og logisk forklaring. Folkene som står bak hadde et ønske om å skape og designe sexleketøy som er like loyal overfor deg, og alltid like klar til å “jobbe” som menneskets beste venn - nemlig hunden. Derfor var det dette navnet de valgte, og som nå står skrevet på en masse sexleketøy for kvinne, menn og par. 

Selv om navnet er både morsomt og lett gjenkjennelig, er det ikke kun det som er årsaken til den store suksessen Tracy’s Dog har hatt. Det er nemlig innholdet i eskene som har gjort at vi kan kalle Tracy’s Dog Norges nye favorittmerke. De har med stort hell hatt fokus på å skape glede hos kvinner, men opplevde raskt at produktene også ble kjøpt av menn også kjøpte sexleketøyet deres, både til deres partnere, men også til dem selv. Derfor begynte de også å produsere sexleketøy til menn og til par, til stor glede for mange. 

Tracy’s Dog: Norges nye favorittmerke

Som vi allerede har vært inne på, var Tracy’s Dog i første omgang sexleketøy for kvinner. Spesielt deres vibratorer har fått mye fokus, og det skylles nok både det brede utvalg, og de mange ulike modeller. Du kan blandt annet velge mellom lufttrykksvibratorer, g-punktsvibratorer og rabittvibrator i mange ulike utgaver. Med andre ord garantert noe for enhver smak, og ikke noe å si på at Tracy’s Dog er Norges nye favoritt!

Er du i tvil om hvilke vibrator du skal velge, forstår vi godt hvorfor. Det er så mange gode varianter å velge mellom! Et godt sted å starte er å tenke på om du ønsker innvendig eller utvendig stimulering, eller kanskje begge deler? Vil du bruke den alene, eller vi du nyte den sammen med en partner? Har du en favoritt, eller er du nysgjerrig på å prøve en type produkt som er helt nytt for deg? Når du har lest produktbeskrivelsene på de forskjellige Tracy’s Dog produktene, og fremdeles er i tvil om hva du skal velge, er du naturligvis alltid velkommen til å ta kontakt med våre hyggelige kundeservicemedarbeidere. De sitter alltid klare til å svare på alle de spørsmålene du måtte ha. 

Finn din favoritt til en lav pris

Du har kanskje allerede lagt merke til de veldig fine prisene på Tracy’s Dogs produkter. De ligger nemlig i en litt lavere prisklasse enn lignende modeller i samme kategori. Men det betyr naturligvis ikke at produktene er av dårligere kvalitet av den grunn, snarere tvert imot! Produktene har fått veldig god mottagelse, og de lave prisene lar deg også prøve litt forskjellig, uten å skulle tømme lommeboka av den grunn. 

De lave prisene er nemlig helt bevisst fra produsentene bak Tracy’s Dogs side. De mener nemlig at alle fortjener god sex, og derfor har de laget sexleketøy som skaper glede hos forbrukerne, uten at det koster skjorta. 

Det er ingen tvil om at Tracy’s Dog har skapt masse glede hos både kvinner, menn og par rundt om i det ganske land, og også i hele verden. Kanskje skal de skape litt magi i ditt soverom også? Se vårt store utvalg, og finn din favoritt i dag. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no