ohhcean

Verdens første sexleketøy laget med ocean-bound plast

Møt ohhcean®. Verdens første sexleketøyskolleksjon laget med ocean-bound plast. ohhcean-kolleksjonen byr på sexleketøy svøpt i silkemyk silikon, som gir nytt liv til gammel plast. Selv den minste dråpe kan starte en bevegelse. Og vi kunne ikke vært mer begeistret for å starte den første bølgen.

“Fra plastavfall til gledesbølger”
#tide
Bli med på
reisen
Følg plastlokkenes reise hele veien fra de blir samlet inn av lokale fiskere, til til de blir behandlet og forvandlet til utsøkte nye ohhcean sexleketøy.
 • Process alt text
  Fiskere samler inn plast fra og rundt havet
 • Process alt text
  De harde plastkorkene som skal forvandles ved hjelp av #tides ekspertise i resirkulering
 • Process alt text
  Plastkorkene er samlet inn og er et skritt nærmere å bli granulat
 • Process alt text
  Den første delen av resirkulerigsprosessen
 • Process alt text
  Plastgranulatene er klare for å gi liv til nye produkter
 • Process alt text
  Forvandlingen er komplett. Verdens første sexleketøy laget med ocean-bound plast.
 • Story alt text
  Vi gleder
  oss!
  Mathilde Mackowski, medstifter

ohhcean® by Sinful

Hva er ohhcean?

Vi introduserer ohhcean. Verdens første sexleketøyserie laget med ocean-bound plastic. Med denne nye og innovative serien har vi startet et nytt kapittel. Et lite skritt i riktig retning. Dette er en liten dråpe i havet, men selv den minste dråpen kan sette i gang en bevegelse – og med denne kolleksjonen er vi utrolig glade for å kunne starte den første bølgen.

Den splitter nye ohhcean-serien tilbyr tre sexleketøy laget av ocean-bound plastic som er dekket av et tynt lag silkemykt silikon. De tre produktene er ekte klassikere som vi alle kjenner til og elsker – den effektive Magic Wanden, den luksuriøse G-punktsvibratoren og en kraftige vibratoren. Alle tre er fullt oppladbare, de kommer med syv forskjellige vibrasjonsmønstre og de er pakket inn i miljøbevisst emballasje.

Alle ohhcean-produkter er produsert i samarbeid med #tide, som er en av verdens ledende organisasjoner innen resirkulering av ocean-bound plastic. Det er mange grunner til at vi er veldig stolte av nettopp dette samarbeidet. #tide sørger for at plasten samles inn i havet og langs kysten av Sørøst-Asia i samarbeid med sosiale entreprenører. De sørger for at materialet er laget av 100% resirkulert, ocean-bound plastic og at hele prosessen også drives av fornybar energi.

Sexleketøy laget av ocean-bound plastic.

Som nevnt, er sexleketøyene fra ohhcean laget med ocean-bound plastic. Men hva betyr det? For å være spesifikk betyr det at plasten som er blitt brukt til å lage alle sexleketøyene i denne serien enten er blitt funnet i havet, eller så nærme havet at det risikerer å ende der etter neste regnskyll.

Plasten samles inn av lokale fiskere i og langs havet, bekker og innsjøer. Disse fiskerne er både blitt opplært og blir betalt for å samle inn materialet og sortere det. Ulike typer plast samles inn. Både det som kalles PET og PP. PET, også kjent som polyetylentereftalat, er en termoplast som er lett å resirkulere. Det er den typen brus- og vannflasker er laget av. Det er bruskorkene som gjennom resirkuleringsprosessen ender opp med å bli en del av våre ohhcean-produkter.

Når plastmaterialet er blitt samlet fra havet og alle nærliggende områder, blir det registrert, vasket rent og makulert i svært små biter. Det blir deretter behandlet av våre samarbeidspartnere, som bryter det ned ved hjelp av fornybar energi.

Hvordan startet ohhcean by Sinful?

Det har vært en lang reise for Mathilde Mackowski – som var med å starte Sinful – og teamet hennes før de endelig kunne lansere ohhcean. Det krevde en stor laginnsats og et sterkt samarbeid med de dyktigste fagfolkene på feltet for å få alt til å gå opp. Produktene fra ohhcean by Sinful skulle være luksuriøse sexleketøy laget av en resirkulert kjerne, av minst like bra kvalitet som alt annet i samme kategori – og produsert under etiske forhold.

Måten drømmen om ohhcean gikk i oppfyllelse på var gjennom samarbeidet med #tide, takket være deres ekspertise i resirkulering av ocean-bound plastic. #tide var akkurat den samarbeidspartneren vi trengte fordi de står for fokus på åpenhet og høye, etiske standarder.

Vi har vært bevisste på miljøet i hvert eneste trinn i prosessen. I tillegg til den resirkulerte plasten, kommer produktene også med oppladbare batterier, slik vi kjenner dem fra elbiler, og emballasje laget av papp. Vi har jobbet med denne kolleksjonen i mer enn ett år, og så langt har vi lansert tre typer sexleketøy med en ambisjon om å utvide sortimentet med mange, mange flere.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no