TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Perfect Fit

Perfect Fit er et amerikansk firma, som siden 2011 har laget en lang rekke spennende og unike sexleketøy, som kan gi deg seksuelle opplevelser alene eller sammen med en partner. Alle produktene er utviklet av Perfect Fit og varemerket inneholder derfor mange produkter du ikke finner andre steder.

Perfect Fit - unikt og innovativt sexleketøy til kinky solo- og parleker

Hvem er Perfect Fit?

Perfect Fit ble grunnlagt i 2011, men har til tross for sine relativt få år på baken allerede slått seg opp som et særdeles solid brand i den erotiske bransjen. De har spesialisert seg i å utvikle og selge innovative og anderledes sexleketøy, som gir ham, henne og dere seksuell nytelse ut over det vanlige. Dette er et pasjonert brand, som hele tiden streber etter nyskaping i både produktdesign, uttrykk og funksjonalitet. Deres CEO, Steve Callow, er selv er en dedikert sexleketøysentusiast, og er også mannen bak en lang rekke av virksomhetens populære produktserier. Derfor har de, til tross for sin relativt unge alder, allerede blitt kjent som en veteran innenfor sexleketøysindustrien. Brandet har flere ganger vært nominert til - og vunnet - prestisjefylte, internasjonale priser. I 2017 hentet de flotte priser hjem fra XBIZ award-utdelingen, og vandt den spenstige 1. plassen i kategorien "Speciality Product/ Line of the Year”. Perfect Fits produkter fremstilles i lekre materialer som SilaSkin og PF Blend. Hvis du er på utkikk etter leketøy som befinner seg i den litt ukonvensjonelle, men utrolig sexy enden av skalaen, så er Perfect Fit med andre ord det helt perfekte brand å gå på frekk oppdagelse i.

Penisringer og sleeves

Perfect Fit appellerer spesielt til menn, fordi flere av produktene både kan anvendes til mer intens tilfredsstillelse under sex, og som effektive hjelpemidler til ham som ønsker seg ektra lengde, bredde eller har behov for å styrke eller forlenge sin reisning. En av bestselgerne deres er ideell for deg som aldri har prøvd en penisring før, eller til deg som ønsker deg en stram og hard ereksjon. Ringen er fremstillet i materialet SilaSkin, som føles behagelig og mykt å ha på, og som er så fleksibelt at det passer menn i alle størrelser. Perfect Fit Cruiser Stretch kan brukes til både onani og sex, og monteres rundt penis og baller for et optimalt resultat. En annen favoritt fra merket, både øker lengden og bredden på penis, og føles som den ekte vare for både deg og din sexpartner. Som bonus har Fat Boy Thin Standard Sleevet innvendige knopper, som masserer og stimulerer hele penisskaftet når du bruker det. Derfor kan du også med fordel bruke det som et onanisleeve når du nyter en intim stund alene, eller når du overlater orgasmen til din partners hender. Sleevet holdes på plass ved hjelp av ballene, og øker blodtilførselen til penis på samme måte som en penisring. Win-win med andre ord.

Tunnel plugs og stretchers

Perfect Fit har også laget leketøy og tilbehør til deg som tenner på anallek. Hvis du allerede er kjent med vanlige plugs, kan vi varmt anbefale deg å prøve og eksperimentere med andre former for analstimulering. I tillegg til å fylde deg ut bak, kan du oppnå dobbel nytelse med den unike Perfect Fit Tunnel Butt Plug, som tillater partneren din å trenge opp i deg ved hjelp av det innebygde hulrommet. Tunnel pluggen er også velegnet i forbinnelse med bruk av fingre, dildoer, massasjestaver og douches. Og er du fan av søt smerte? De kinky ball stretchers er nettopp for deg! Den fleksible Perfect Fit Bull Bag Ball Stretcher er fremstilt i det patenterede PF Blend materialet, som er en blanding av TPR og silikon, er designet til intens og smertelig pirring ved å tilføre strekk og tyngde rundt ballene dine. Brug den et par timer mens du er på jobb, og bli stimulert mellom bena i all hemmelighet. Perfect Fit Bull Bag Ball Stretcher kan strekke ballene dine i helt opp til 3,8 centimeter fra rot til pung, og skal helst ikke brukes i for lang tid av gangen.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful