Billy Boy

Er du på utkikk etter kondomer med en perfekt passform og et lekent design som vil gi deg de beste sengeopplevelsene? Da er kondomene i naturlig lateksgummi fra Billy Boy det opplagte valget for deg. Hos Billy Boy har de fokus på farger, smaker og andre stimulerende effekter som kan gjøre de seksuelle opplevelsene enda deiligere, så du får de beste forutsetningene for nytelsesfull og sikker sex.

Billy Boy - Lekent utvalg av kondomer

Hvem er Billy Boy?

Billy Boy er et tysk merke som siden 1990 har spesialisert seg i å produsere kondomer av naturlig lateksgummi. Merket produserer også glidemiddel og diverse sexleketøy, men er særlig kjent for sine kondomer, som for alvor har satt dem på Europakartet over produsenter av erotiske produkter.

Hele tanken med Billy Boy var å lage en ny type kondomer som skulle være mer fargerike, smakfulle og stimulerende enn kondomene som allerede fantes på markedet. Med en til dels provoserende markedsføringsstrategi og et halvfrekt navn, ble merket raskt kjent blant den tyske befolkningen på starten av 1990-tallet, og appellerte særlig til den yngre generasjonen.

I 2010 flyttet den tyske bedriften all produksjonen til hjemlandet, så de fikk mer kontroll over kvalitetssikringen og kunne garantere at produktene levde opp til de strenge kravene som ble stilt (og fremdeles stilles) til kondomer. Den høye kvaliteten er nettopp noe av grunnen til at kundene våre elsker Billy Boy sine kondomer. For eksempel er kondomene laget av naturlig lateksgummi, som både er ekstremt slitesterkt og føles utrolig behagelig mot huden.

Mange frekke fordeler

Billy Boy har et stort utvalg av kondomer i ulike farger, smaker og stimulerende strukturer. Det tyske merket skiller seg dermed fra andre store og velkjente merker, som gjerne har litt mer alminnelige design.

I tillegg har noen av modellene en ekstra bonus som forbedrer den seksuelle opplevelsen for mange kvinner og menn. Et av kondomene fra Billy Boy har for eksempel en integrert penisring som forlenger mannens ereksjonen og dermed lar dere nyte hverandre enda mer. Men penisringen får ikke bare penisen til å virke større og fyldigere, den sørger også for en ekstra behagelig og sikker passform, så dere ikke behøver å være nervøse for at kondomet faller av under samleiet.

Det er altså flere fordeler ved å beskytte deg med kondomer fra Billy Boy. Prøv merkets mange varianter og finn det kondomet som passer best for deg og partneren din. Eller velg en pakke med flere forskjellige kondomer, så du kan variere fra gang til gang, og hele tiden skape nye, sensuelle opplevelser.

Finn det rette glidemiddelet til dine kondomer

Kondomene fra Billy Boy er, som tidligere nevnt, laget av naturlig lateksgummi. Materialet, som utvinnes fra ekte gummitrær, har blant annet en høy elastisitet og strekkstyrke som gjør det velegnet til fremstilling av kondomer. Gummiet kan nemlig strekkes uten at det sprekker eller føles ubehagelig, og gir dermed en svært realistisk opplevelse.

Kondomene er dessuten smurt inn med litt glidemiddel for å gjøre opplevelsen enda bedre for deg og partneren din. Men for mange er den lille mengden ikke tilstrekkelig for å fjerne all friksjonen mellom kondomet og partnerens hud. Derfor kan du med fordel tilføye litt ekstra glidemiddel til gummiet.

Når du skal velge et passende glidemiddel er det viktig at du styrer utenom silikonbaserte varianter som inneholder olje. Disse kan nemlig ødelegge kondomet, og du kan dermed risikere å ha ubeskyttet sex. Hvis du vil heller være på den sikre siden, kan du i stedet velge et vannbasert glidemiddel, som er den type som minner mest om det naturlige glidemiddelet kroppen selv produserer. Hos Sinful finner du et stort utvalg av vannbaserte glidemidler som fungerer ypperlig til dine Billy Boy kondomer.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no