TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 499 kr

Abierta Fina

Abierta Fina byr på et stort utvalg av forførende undertøy. Skjem bort deg selv eller overrask partneren din med et av de mange sexy antrekkene, som garantert vil sette rammen for en erotisk kveld og få partneren din opp av godstolen.

Abierta Fina - eksklusivt, pirrende og ultrafeminint undertøy

Abierta Fina - undertøy til deg som tør litt mer

Abierta Fina er et merke laget av Cottelli Collection, og er deres nye skudd på undertøys-treet til kvinner. Cottelli Collection har produsert og forhandlet sexy undertøy til kvinner over hele verden i over 25 år. Cottelli er akkurat så populært som det er kjent. Misjonen deres har helt siden oppstarten vært å lage produkter som henvender seg til nysgjerrige og lekesyke kvinner, som vil ha erotisk bekledning av en særlig høy kvalitet. Abierta Fina er Cottelli Collection som vi kjenner det, men med en ekstra raffinert og elegant vri. Er du ute etter sexy undertøy til deg selv eller partneren din som utstråler vaskeekte femme fatale, samt en ekstra dimensjon sensuell power og eksklusivitet over seg? Da er Abierta Fina uten tvil det opplagte valget. Abierta Fina er til deg som tør å ta et vågalt undertøysvalg, men uten å gå på kompromis med tidens trender og det estetiske uttrykket. Derfor er Abierta Fina også et sikkert valg om du som partner er på utkikk etter et frekt og klassisk sett undertøy til kvinnen du elsker aller høyest. Vi er sikre på det både vil falle i din og hennes smak. 

Opplagt valg til striptease

Hvis du noensinne har vært så heldig å se den fantastiske burlesquedanseren Dita Von Teese gå all inn på scenen med vuggende hofter, hansker, perlekjeder, fjær, rød leppestift, martini cocktails og flere kilometer høye heler? Da vet du hva som skal til for å skape godstemning i soverommet. Drømmer du om å gi partneren din et sensuelt strippenummer akkompagnert av tonene til Beyoncé eller Billie Holiday, bør du sjekke ut de vågale plaggene til Abierta Fina. Du kan for eksempel kle deg i et pikant sett med strass aller innerst. BH-en har dristige åpne skåler omkranset av en svart, bred blonde, med tre elegante stropper prydet av glitrende similsten som kun akkurat dekker brystvortene dine. G-strengene overlater lite til fantasien - de er nemlig semi-åpne og gir et kikk inn til dine aller mest intime områder, og er på samme måte som BH-en utsmykket med flotte, glitrende stener. Fullfør looket med svarte stiletter, og gjem de innerste Abierta Fina-overraskelsene under en sexy minikjole eller blondekimono, og la showet begynne. 

Undertøy til bruden

Abierta Fina finnes selvfølgelig ikke kun i svart med femme fatale-vibber på en stripteaseaktig måte. Står du ovenfor din største dag, hvor du skal si ja til den du ønsker å tilbringe resten av livet ditt med? Legg opp til en vidunderlig overraskelse på selve bryllupsnatten, og velg et feminint og romantisk Abierta Fina BH- og hofteholdersett i hvitt. Hvitt undertøy ser ved første øyekast uskyldig ut, men ikke la deg lure - Abierta Fina-undertøy kommer alltid med et lite twist. Selv om bøyle-BH-en er laget av sateng og blonder, har den også et frekt innsyn til brystene og brystvortene dine gjennom tyllet i de halvåpne skålene. Til BH-en følger det naturligvis med en forførende g-streng i et lekkert, matchende design, og som prikken over i-en kommer den med en tilhørende hofteholder dekorert med stilfulle, hvite satengbånd og sløyfer, som leder tankene hen på jomfruelighet akkurat som seg hør og bør når dere skal si “ja” til hverandre til lyden av kimende bryllupsklokker. Here comes the groom, here comes the extremely sexy bride!

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful