TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Orion

Orion byr på et spennende utvalg av sexleketøy til både menn, kvinner og par, og har noe for både uerfarne og erfarne sexleketøysbrukere. Felles for alle Orion sexleketøy er at de har en høy kvalitet, og dermed kan garantere deg eller dere mange nytelsesfulle stunder.

Orion sexleketøy - kvalitet og estetikk i skjønn forening

Orion sexleketøy - en industrikjempe

Orion sexleketøy er et av de mer etablerte merkene i sexleketøysbransjen og har eksistert i mange år. Selskapets historie strekker seg tilbake til 1940-tallet, da det ble grunnlagt i den tyske byen Flensburg. Pionéer og fortaler for seksuell helse, Beate Uhse-Rotermund, grunnla et postordreselskap som solgte kondomer og veiledninger om prevensjon. Senere tilføyde selskapet sexleketøy og erotiske produkter til sortimentet sitt. På 1950-tallet lanserte de blant annet det populære undertøysmerket Cottelli og kondommerket Secura, som fremdeles eksisterer den dag i dag.

Orion etablerte ikke seg selv som et selskap før på 1980-tallet da det opprinnelige postordreselskapet ble delt inn i to separate firmaer. Det andre selskapet ble oppkalt etter grunnleggeren, Beate Uhse, og eksisterer fremdeles den dag i dag. Orion sexleketøy tok for alvor av da Berlinmuren falt i 1989 og det ramlet inn bestillinger fra kunder over hele Tyskland. Siden har selskapet vokst seg stort og blitt en sann industrikjempe med både postordresalg, en nettbutikk og flere fysiske butikker. I 2014 ble selskapet også den offisielle forhandleren av Womanizer sine innovative og revolusjonære produkter.

Gå på oppdagelse i en jungel av voksenleketøy

Fordi Orion har eksistert så lenge som det har, har sortimentet deres vokst markant med årene og består i dag av et utrolig bredt utvalg av sexleketøy med noe for enhver smak. I tillegg til klassiske produkter som dildoer og vibratorer, finner du også kraftfulle blowjob simulatorer, kinky bondagetau, og et av merkets kjerneprodukter - nemlig kondomer. Så enten du er en mann eller en kvinne, singel eller i et forhold, lite eller svært erfaren med sexleketøy, vil du garantert finne noe blant vårt utvalg av Orion sexleketøy.

Den høye kvaliteten på Orion sexleketøy og ekspertisen som ligger bak produktene er noe av det som skiller merket fra konkurrentene. Man kan tydelig se på produktene at de er nøye gjennomtenkt og er utviklet med brukeren i tankene - uten å gå på kompromiss med hverken utseendet eller følelsen. Både materialene og funksjonene er av ypperste kvalitet, så det er kanskje ikke så rart av produktene er populære blant sexleketøysbrukere verden over. I tillegg gir produsenten råd om sexleketøy, onani og sex på deres hjemmeside, slik at kundene skal få mest mulig ut av produktene deres.

Gjør sexlivet enda bedre med erotiske leketøy fra Orion

Hvis du har lite eller ingen erfaring med sexleketøy gir Orion sexleketøy deg et godt innblikk i hva som finnes på markedet av denne type produkter. Blant merkets sortiment finner du både tradisjonelle og folkekjære sexleketøy, som alle burde ha i nattbordsskuffen sin, og mer innovative og unike leketøy for dem som ønsker å prøve noe litt utenom det vanlige. Orions produkter har dog én ting til felles: de tiltaler hele kroppen - ikke bare de erogene sonene, men også synssansen.

Dersom du mot forventning ikke skulle finne det du leter etter blant vårt utvalg av Orion sexleketøy, bør du sjekke ut resten av vårt enorme sortiment, som for øvrig er Nordens største. Vi i Sinful ønsker å inspirere våre kunder til et mer lekent og tilfredsstillende sexliv, og fordi vi vet at alle er forskjellige, jobber vi hele tiden for å kunne tilby det beste utvalget av produkter fra de mest populære merkene.

Hvis du vil vite mer om et bestemt produkt i vår nettbutikk, enten det er et Orion sexleketøy eller et produkt fra et annet merke, kan du klikke på navnet eller bildet av produktet, så kommer du inn på produktets egen side. Der kan du lese en utfyllende beskrivelse av produktet samt finne de tekniske spesifikasjonene. Du kan også lese mer om merkene vi fører og om ulike typer sexlektøy for både kvinner, menn og par på vår blogg.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful