Flutschi

Orions ikoniske glidemiddel til enhver anledning. Flutschis produkter har en fløyelsesmyk jelly-tekstur, som gir en utrolig lekker og langtidsholdbar glideevne. Velg mellom vannbaserte eller hybrid glidemiddel. Alle Flutschis produkter er produsert i Tyskland.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 5 produkter

Flutschi - God kvalitet og holdbarhet

Derfor skal du bruke Flutschi glidemiddel

Flutschi glidemiddel har en høy kvalitet og tørker ikke inn med det samme, noe som er til stor gavn når du bruker den under sex eller når du bruker sexleketøy. Det er en stor fordel at produktet har en så god holdbarhetsevne, slik at du kan konsentrere deg 100% om å nyte, og ikke om å skulle påføre mer underveis. 

En god glidekrem er kanskje det mest undervurderte hjelpemiddelet i den erotiske verden. Alt blir så mye deiligere med litt ekstra smøring, og spesielt når dere utforsker anale leker. Analåpningen produserer nemlig ikke naturlig smøring selv, slik som skjeden gjør, så for at det skal bli en behagelig opplevelse er det alfa og omega at dere bruker en god glidekrem til formålet. Uansett om det er til onani eller til samleie, er et godt glidemiddel som et fra Flutschi, et viktig hjelpemiddel. 

Er du en av de som av ulike årsaker ikke produserer naturlig smøring selv, er det ekstra viktig å finne andre måter å oppnå god gli på, og slett ikke noe man skal være flau over å trenge. Når det finnes produsenter som tar god gli på alvor, som Flutschi gjør, er det bare å nyte godene av det, og av god sex. 

Mange års erfaring

Flutschi er en anerkjent tysk produsent som har vært på markedet i over 15 år. De mange årsakene betyr også at de har hatt god tid til å plante seg solidt i markedet. Og fordi de har vært på markedet i så mange år, har de også opparbeidet seg viktig erfaring og kunnskap om glidemidler. Dette kan tydelig ses i kvaliteten på produktene de produserer, som er veldig populære over hele verden. Mange års prøving og feiling, har ført til en gjennomtestet oppskrift som gjør at du kan stole på at du får god kvalitet uansett om du skal bruke Flutschi glidemiddel sammen med sexleketøy, eller samleie, til vaginal stimulering eller analstimulering. 

Flutschis produkter er både vannoppløselige og frie for olje og fett, så du trenger ikke bekymre deg for flekker på laken eller undertøy. 

Mange forskjellige varianter

Når du skal bruke et glidemiddel, er det viktig du velger et som passer til formålet. Flutschi har mange ulike varianter i sitt sortiment, til mange forskjellige behhov. Du kan se utvalget her på siden, og finne akkurat den varianten som passer til ditt behov. 

En av de populære variantene, er anal glidemiddelet fra Flutschi, som er spesielt utviklet til analt samleie eller stimulering. Dette glidemiddelet er en hybrid mellom silikonbasert og vannbasert glidemiddel som har en konsisten som både er tykk og myk. Mange kjennere vil foretrekke nettopp et slik glidemiddel til analstimulering, for å få aller mest nytelse ut av leken. 

En annen populær variant er Flutschis originalversjon, som både kan benyttes til lek med sexleketøy, men også til samleie, og sammen med alle typer kondomer. Er du litt ekstra sensitiv forneden, kan du velge deres medisinske utgave, som er vannbasert og dermatologisk testet. Den har en deilig tykk konsistens, og er fri for oljer og andre ingredienser som kan genere intimsonens sarte hud. Kikk deg omkring på siden, og finn din nye favoritt i dag. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no