TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sensuva

Sensuva fokuserer på å hjelpe menn og kvinner til et sunnere og mer lidenskapelig sexliv. Produktene er laget av botaniske oljer og ekstrakter som har til formål å bidra til seksuell velvære.

Sensuva - seksuell nytelse med stimulerende ingredienser

Fortellingen om Sensuva

Historien om det amerikanske merket Sensuva starter i California på 2000-tallet. Frem mot årtusenskiftet hadde Ron Anderson hatt en forrykende karriere som markedsføringskonsulent i kosmetikkindustrien. Han hadde alltid hatt en stor interesse for sunnhet og i det meste av sitt voksne liv hadde han dyrket en sunn livsstil med mye mosjon og et variert kosthold. Det kom derfor som et sjokk på ham da han plutselig fikk problemer med vektøkning og energimangel. Da Rons helsetilstand hadde vart over en lengre periode og det tilsynelatende ikke fantes hverken en medisinsk diagnose eller kur som kunne hjelpe på problemene, bestemte han seg for å ta saken i egne hender. Han begynte derfor å undersøke sykdomstegnene og fant tilslutt en plausibel forklaring; en nedgang i mengden av mannlige hormoner. Ron begynte deretter å lete etter alternative, naturlige remedier som kunne gjenetablere hans hormonbalanse, men ble mer og mer motløs jo mer han lette. Ingen av produktene han fant på markedet var effektive nok til å utgjøre en forskjell for helsetilstanden hans. Det var da han bestemte seg for å gjøre noe med situasjonen og utvikle sine egne velværeprodukter under navnet Sensuva - som kunne både hjelpe ham og flere i samme situasjon.

Forførende oljer

Siden 2012 har Ron Anderson utviklet velværeprodukter til både menn og kvinner. Andersons stimulerende produkter er designet for å gi intens nytelse, økt velvære og følsomhet, og er alle basert på funn fra grundige studier av botaniske og holistiske behandlingsmetoder fra Asia. En desidert must-have til nattbordsskuffen er den forførende Sensuva Provocatife Massasje Lotion. Massasjekremen inneholder nemlig feromoner , og hampolje som er kjent for å virke beroligende og pleiende på huden. Kremen er perfekt til avslappende og sensuell par-massasje eller som et ekstra erotisk innslag under forspillet. Dersom dere liker å kjærtegne hverandre med silkemyke og glatte bevegelser har Ron også skapt en deilig massasjeolje. Sensuva Provocatife Massasjeolje inneholder de samme eteriske og stimulerende ingrediensene som massasjekremen, men tilfører de sensuelle kroppsberøringene en mer glidende følelse. Provocatife-serien er med andre ord seksuell velvære på flaske. Du finner selvfølgelig både massasjekremen og massasjeoljen her på siden.

Stimulerende geléer

En annen - og minst like populær - produktserie består av stimulerende geléer til både menn og kvinner som er produsert for å øke følsomheten og evnen til å få orgasme. Serien er navngitt “On” som løst kan oversettes til “tent” og henviser til produktenes evne til å nettopp gjøre en mer tent. Hvis du sliter med å få klitorisorgasme eller bare vil gjøre opplevelsen mer intens, kan vi anbefale den pirrende og stimulerende klitorisoljen Sensuva On. Oljen øker blodgjennomstrømningen og gjør klitoris mer sensitiv og mottakelig overfor kjærlige berøringer. Klitorisoljen er laget av naturlige ingredienser og kan brukes til forspill, oralsex eller vaginalt samleie. Sensuva har selvfølgelig også et effektivt orgasmemiddel til menn, nemlig Sensuva On Power Glide. Vidundergeléen er for menn som ønsker en fyldigere ereksjon som både ser større ut, samt føles sterkere og stivere. Geléen fungerer på samme måte som klitorisoljen da den øker blodtilførelsen i kjønnsorganet. Power Glide inneholder aloe vera og E-vitamin.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful