TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Intimina

Intimina er et svensk merke som byr på et bredt utvalg produkter for kvinners intime velvære. Utvalget av produkter er for kvinner i alle aldre, og strekker seg fra menstruasjonskopper og vaginakuler til pirrende sexleketøy.

Intimina - produkter til kvinners mest intime behov

Intim velvære for alle kvinner

Intimina er et svensk merke som har spesialisert seg i å produsere produkter til alle aspektene av kvinners intime velvære. Oppgaven de har tatt på seg er å produsere produkter til kvinner i alle aldre, helt fra den første menstruasjonen til årene etter overgangsalderen.

Ettersom Intiminas produkter har blitt internasjonalt kjent og ikke minst anerkjent innen kvinners intime velvære, finner du ikke kun produktene deres i vår nettbutikk, men også i en rekke apotek og helsebutikker. Deres målsetning er nemlig å gjøre det enkelt for enhver kvinne over hele verden å få informasjon og hjelp til selv de mest intime spørsmålene.

Selskapet har hatt med seg et eget lag av medisinske eksperter, blant annet eksperter innen gynekologi og eksperter med spesialisering i bekkenbunnsmuskulaturen, som har gitt rådgiving til produktutviklerne. I tillegg til den medisinsk ekspertisen, har også kvaliteten og sikkerheten stått høyt på prioriteringslisten. Alle materialene de bruker er grundig gjennomtestet for å oppfylle FDA-, CE og RoHs krav. Du kan med andre ord føle deg helt trygg når du velger intimprodukter fra Intimina.

Intimina menstruasjonskopp med omtanke for miljøet 

Intimina har spesielt to typer produkter i sitt sortiment det er verdt å ta seg tiden til å dvele litt ved, nemlig Intimina menstruasjonkopp og Intimina vaginakuler. I tillegg til disse kommer naturligvis også sexleketøyene, som også er designet for seksuell velvære og nytelse. 

Intimina menstruasjonskopper i silikon er utviklet for å sikre at kvinner kan føle seg trygge, rene og komfortable under menstruasjonen. Koppen rengjøres med varmt vann og en mild såpe etter bruk, og oppbevares inntil neste syklus, hvor du kan ta den frem og bruke den igjen. På denne måten skåner den ikke bare lommeboka, men også miljøet, siden du ikke trenger å kjøpe engangstamponger eller -bind. Koppene er designet i et glatt silikonmateriale som er hygienisk i bruk, og som ikke tørker ut slimhinnene i de intime områdene.

Det andre produktet du bør vite om fra denne produsenten, er Intimina vaginakuler. Vaginakuler kan både brukes til trening for å forebygge og/eller avhjelpe inkontinens, enten som følge av aldersmessig påvirkning eller som følger etter fødsel. Men trening av bekkenbunnsmuskulaturen er også gavnlig for så mye mer enn det. Når musklene i underlivet er trente, vil det også kunne gi mer intense orgasmer og følsomhet under samleie.

Intimina vaginakuler og andre produkter til livets ulike faser

Det kommer kanskje som en overraskelse for mange at bekkenbunnstrening på ingen måte er begrenset til eldre kvinner, eller at menstruasjonskoppen kan være nødvendig også etter overgangsalderen, da noen kvinner fortsatt opplever blødninger som en bivirkning av hormonmedisiner som ofte tas i forbinnelse med plager i overgangsalderen. Produktene fra denne produsenten, både intimproduktene og sexleketøyet, er for kvinner i alle livets situasjoner og for alle stadier i livet. 

På nettsiden vår finner du mange av disse produktene, og utvalget vokser stadig. I tillegg til Intiminas vaginakuler, vibratorer og menstruasjonsprodukter har vi naturligvis også et stort utvalg lignende produkter fra andre anerkjente produsenter. Utforsk det store utvalget, og finn frem til akkurat det som passer deg og din kropp, slik at du kan nyte og dyrke seksualiteten din til det fulle, uansett alder og behov. 

Du finner mer detaljert informasjon om hvert produkt ved å klikke på produktbeskrivelsene. Trenger du hjelp til å finne et produkt, ønsker du mer informasjon om et bestemt produkt eller mangler du informasjon om noe annet om våre produkter, kan du alltid kontakte vår kundeservice. Vi svarer gjerne på alle de spørsmålene du måtte sitte med, så nøl ikke med å ta kontakt.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful