Cum Face

Cum Face er et morsomt og innovativt sexspill - ideelt til festlige sammenkomster med vennene! Hvem er den beste håndjageren, og hvem får nederlaget bokstavelig talt smurt over hele ansiktet?
Spillets regler er enkle, så alle kan være med og bidra til den frekke stemningen.

Cum Face - Sexspillet det er gøy å trene deg opp til

Til en kveld du sent vil glemme

Brett opp armene, og gjør deg klar for gi alt du har! Det morsomme og annerledes sexspillet Cum Face Duel Pump Action setter konkurranseinstinktet ditt på prøve, og premien kommer i form av å gi taperen money shots og pearl necklaces. 

Er du en erfaren håndjager, kan det være en ferdighet du absolutt får uttelling for i dette spillet. Og vil du være sikker på å slå motstanderene dine, er det ingen som sier at du ikke kan øve litt på bevegelsen hjemme. 

Reglene i Cum Face er enkle: pump alt du kan, så fort du kan, for å bli den som spruter motstanderen din i ansiktet eller munnen. Deretter kan du krone deg selv som håndjobbenes mester. 

Cum face sexspill setter fart i festen

Skal du arrangere utdrikningslag? Eller er det tid til å samle vennegjengen til en real fest? Da er Cum Face sexspill et opplagt valg for å sprite opp festen. La den kommende Hr. eller Fru dyste mot vennegjengen etter tur, og hjelp ham eller henne få erfaringen de trenger for å entre ekteskapet med stil.

Eller hva med å ta den med til firmafesten? Tør du utfordre Frank i resepsjonen, eller Thea i finansavdelingen, og se hva de er lagd av? Uansett hvor pinlig folk synes det er ved første øyenkast, lover vi at det blir en ekte icebreaker som kan gjøre forvandle en helt ok fest til tidenes fest. Alle kommer til å huske hvordan folk fikk ild i øynene og svetteperler på overleppa, når de ga alt de hadde i kampen for å unngå å bli squirtet ned med den nøye utvalgte væsken. Det blir noe helt annet å møte vinneren, og taperen, på kontoret mandag morgen, med latter og morsomme historier. 

Krydre det hele med Cum Face Glidemiddel

Før dere gjør dere klare til å spille, skal det helles en væske ned i hullet mellom de to skaftene. Vann funker fint, men vil dere ha det så virkelighetstro som mulig, kan dere alltids bruke et Cum Face glidemiddel, eller enda bedre: fake cum - et glidemiddel som ser ut som, smaker og lukter som sæd. Eller hva med å inndra Cum Face i drikkelekene, og fylle den med alkolhol? Pass i så fall på at det ikke kommer i øynene, men treffer munnen i stedet. Kun fantasien begrenser hva dere synes taperen skal pyntes med. 

Har dere benyttet noe annet enn vann til å krone taperens bitre ansikt med, som Cum Face glidemiddel, eller en annen type væske, skal maskinen renses med vann etterpå. Men ikke rydd den alt for langt vekk - Cum Face fortjener å få en plass hvor du husker å ta den frem ved neste festlige begivenhet. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no