TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 499 kr

Tenga Flip Hole

TENGA Flip Hole er en serie onaniprodukter som er blant de beste på markedet. Flip Hole-serien er kjent for sin innvendige struktur som er fylt med stimulerende knotter og pirrende riller. I tillegg har produktene et stilrent design som gjør at de ikke ligner på vanlige onaniprodukter.

TENGA Flip Hole - stilrene onaniprodukter med unik, innvendig struktur

Eksklusivt japansk onani-leketøy

Første gang du ser en TENGA Flip Hole slår det deg kanskje ikke at det er et sexleketøy. Og det er ikke så rart. Leketøyet ligner nemlig ikke på andre onaniprodukter med sin enkle form og stilrene uttrykk. Grunnen til at TENGA Flip Hole er designet på denne måten, er at produktseriens opphavsmann, Koichi Matsumoto, jobbet i bilbransjen før han begynte med erotisk leketøy. Hans design er derfor like raffinert og høyteknologisk som det er effektivt og funksjonelt. De aller første TENGA-produktene så dagens lys i 2005 og siden har de prisvinnende, innovative og stilrene produktene bare blitt mer og mer populære blant menn over hele verden. Den japanske mesterhjernen legger heller ikke skjul på at hans mål hele tiden har vært å revolusjonere sexleketøysindustrien. Og det har han klart. TENGAs sortiment strekker seg fra pirrende engangsprodukter til eksklusive og gjenbrukbare stimulatorer som oser at teknologisk finesse. Det er særlig TENGA Flip Hole som befinner seg i den mer sofistikerte delen av merkets produktserier og serien er en av merkets absolutte bestselgere.

TENGA Flip Hole - onaniprodukter for enhver smak

TENGA Flip Hole kan fås i flere varianter med ulike innvendige strukturer og forskjellige grader av sugeeffekt. Vi er derfor sikre på at du vil finne en som får deg til å stønne av nytelse. TENGA Flip Hole Red er utgaven med den mykeste og minst ruglete innsiden. Til gjengjeld overgår den de fleste i sugeeffekt. Silver er varianten med den mest faste strukturen. Den er derimot ikke like stram og tettsittende som de andre variantene. White, som er den originale utgaven, gir den mest allsidige stimuleringen da den både er moderat i tekstur og sugeevne. TENGA Flip Hole Black er laget for å gi penishodet og penisstrengen maksimal stimulering, og er den modellen med den trangeste passformen og den mest intense, innvendige strukturen. Uansett hvilken modell du velger, anbefaler vi at du påfører rikelig med glidemiddel før du går i gang med onaneringen. Det gjør opplevelsen enda smidigere og mer nytelsesfull, så du får mer ut av onaneringen. Når du er tilstrekkelig tilfredsstilt, kan du enkelt rengjøre produktet ved å åpne det opp i siden og bruke en sexleketøysrens til å tørke over innsiden med. Dermed kan du få glede av produktet lenger.

Kjøp din TENGA-favoritt i dag

Enten du er singel eller i et fast parforhold kan en TENGA Flip Hole ta onaniopplevelsene dine til nye og svimlende høyder med sin rillede og ruglede struktur. Koichi Matsumoto har ikke spart på detaljene i sine banebrytende produkter som gir ordet “selvtilfredsstillelse” en ny betydning. Dersom du aldri har prøvd å onanere med et sexleketøy før, kan det være en god idé å velge et produkt som gir en mildere stimulering. Et alternativ til deg som ikke er vant til å bruke onaniprodukter, men som fremdeles setter pris på kvalitet og funksjonalitet, er de smarte TENGA eggene. I motsetning til TENGA Flip Hole, er TENGA Egg engangsprodukter bestående av et fleksibelt materiale som man trekker over penisen sin. Derimot har TENGA Egg - i likhet med TENGA Flip Hole - en pirrende, innvendig struktur som gir en herlig stimulering i takt med dine frekke håndbevegelser. Så hva venter du på? Kjøp ditt nye favorittprodukt fra TENGA i dag og oppdag en ny verden av nytelse.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful