Ecooking

Ecooking ble født i et kjøkken, men har tatt et stort skritt mot å erobre verden med sine miljøvennlige velværeprodukter til fair priser. Finn din favoritt fra Ecooking her på siden idag.

Ecooking lar deg skjemme bort deg selv med tanke for miljøet

Fra skilsmisse til brandet Ecooking

Tina Søgaard sto på kjøkkenet sitt, med et ansikt som bar preg av skilsmissen hun for nylig hadde vært igjennom. Huden var trett og trist, og hun tenkte med seg selv at dette må det kunne finnes en løsning på. Hun jobbet med å fremstille hudpleieprodukter for andre produsenter, men gikk straks igang med å eksperimentere med oljer, kremer og serum som hun oppbevarte i kjøleskapet i brune glass. Og man kan på alle måter si at det hun lagde, virket. Venner og familie så og kommenterte på forandringene som kunne ses i Tinas eget ansikt, og var nysgjerrige på selv å prøve produktene. Dette ble starten på eventyret, og snart var det ikke kun venner og bekjente som tok kontakt, men også anerkjente produsenter og kosmetologer som tok kontakt. Ecooking var født, og det med en filosofi om at hudpleie skal være enkelt, raskt og effektivt. 

Oppdag nye favoritter: Ecooking intimsåpe

I første omgang var det flest hudpleieprodukter som ble produsert og plassert i sortimentet. Men etterhvert som interessen for brandet steg, ble det også plass på hyllene til andre typer produkter. En av dem, er Ecooking intimsåpe. Intimsåpen har en lav ph verdi på 4, og aktive ingredienser som sørger for å bevare den naturlige balansen i underlivet. Det kan for eksempel være gavnlig når du har lekt med sexleketøy og brukt forskjellige typer geléer og glidemidler, og vil sikre deg at underlivet får den beste behandling når leken er slutt. Her vil Ecooking intimsåpe komme til sin rett. 

Et annet produkt du lett kan tilføre sortimentet ditt, er Ecooking multiolje. Som navnet tilsier, kan den brukes til så mangt. Den kan brukes til intimbarbering i stedet for barberskum, og sikre at hårfjerningen blir så skånsom som mulig for huden, samtidig som den fukter og pleier. Et annet bruksområde for Ecooking multiolje, er å benytte den som massasjeolje. Prøv også å tilføre noen dråper i badekaret, og nyt hvordan huden blir myk og gjenfuktet. Med den hastighet dette brandet utvikler nye produkter, er det neppe lenge til vi også får se Ecooking glidemiddel på hyllene. 

Mens vi venter på Ecooking glidemiddel

Heldigvis inneholder Ecookings soriment en masse andre favoritter du kan velge og vrake i, og det med god samvittighet. En av kjerneområdene som Ecooking har blitt så kjente for, er nemlig deres miljøbevisste profil. Mange av flaskene og krukkene produktene kommer i kan brukes igen, og deres fyll i pakkene er laget av mais og kan brytes ned med vann. 

Er miljø viktig for deg, blir Ecookings duftlys også helt sikkert en av dine favoritter. Duftlyset er nemlig laget av soyavoks, er CO2 nøytralt og soter mye mindre enn alminnelige stearinlys, og avgir heller ikke skadelige partikler. Du kan dermed med god samvittighet sette stemningen med et av deres duftlys, finne frem den gode multi oljen, og gjøre deg klar til en kveld i nytelsens tegn. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no