JimmyJane

JimmiJane har siden 2004 utviklet unike, innovative og kraftige sexleketøy. Selskapet er basert på en filosofi som sier at seksualitet er noe individuelt og veldig unikt. Mange JimmyJanes produkter har blitt nevnt i internasjonale moteblader over hele verden.

Jimmyjane - Når design og kvalitet går hånd i hånd

Gi livet en sexy vri med Jimmyjane

Da Ethan Imboden i 2003 besøkte en messe for sexleketøy, visste han ikke at det ville være til at hans liv tok en ny og uventet retning. Ethan var en designer med ingeniørbakgrunn som tidligere hadde arbeidet for store merker som Nike, Ford og Ecco. Under besøker på sexleketøymessen gikk det opp for Ethan at han kunne design sexleketøy som både så bedre ut og virket bedre enn noe av det på messen. Som sagt, så gjort, og ett år senere, i 2003, så Jimmyjane dagens lys.

Jimmyjane er et design-sentrert merke som ble grunnlagt med et mål om å gi livet en sexy vri. Meningen med sexleketøyet deres er å gi nytelse, styrke båndet mellom mennesker og skape nye muligheter. Jimmyjane ønsker ikke å diktere hva sex skal være, eller hvordan seksualitet skal defineres. Deres sexleketøy gir deg muligheten for å eksperimentere, utforske og utfordre på dine (og din partners) premisser. Jimmyjane gir deg altså ikke kun et produkt som ser godt ut. Du får også et stykke sexleketøy som virker, og som vil åpne opp for nye lekemuligheter og en verden av nytelse.

Jimmyjane - Sexleketøy alle former og farger

Vi har alle sammen forskjellige preferanser - og takk for det. Når det kommer til sexleketøy, foretrekker noen ytre stimulering, mens andre foretrekker indre. Heldigvis har Jimmyjane et produkt for alle. Jimmyjane FORM 2 er et av de mest populære produktene. Den effektive klitorisvibratoren har vunnet flere tester og priser for sitt innovative design med to spisser som omfavner klitoris for en mer intens og pirrende opplevelse. FORM 2 kan både brukes alene eller som en del av frekke parleker. Hvis du virkelig vil glede din partner, kan du også gi ham eller henne fingervibratoren Jimmyjane Hello Touch. Med den smarte vibratoren kan du forvandle din hånd til en vibrerende kilde til nytelse og gå på oppdagelse i og på din partners kropp.

I motsetning til flere andre merker har Jimmyjane et forholdsvis lite produktutvalg, men det er det en god grunn til: Jimmyjane bruker nemlig svært lang tid på utvikling og testing av deres produkter. På den måten er de helt sikre på at et nytt produkt allerede ved lansering fungerer slik det skal. Alt fra de forskjellige vibrasjonstypene til følelsen av den silkemyke silikonen går opp i en høyere enhet. Når du kjøper sexleketøy fra Jimmyjane, kan du altså være sikker på å få et av markedets aller best produkter.

Jimmyjane er for alle

En store del av produktene i Jimmyjanes sortiment er vibratorer, og det kan nok få noen menn eller par til å tro at Jimmyjane ikke er noe for dem. Men det stemmer ikke. Jimmyjane er for alle og til alle. Ønsker du og din partner å krydre sexlivet deres opp? I så fall kan dere få glede av en av de prisvinnende vibratorene til et frekt forspill, eller den innovative massasjesteinen. Beføl hverandre med en deilig og varm massasje og se hvor det fører hen. Kunne du som mann tenke deg en ekstra intens onaniopplevelse? Så prøv Jimmyjane Hello Touch fingervibratoren. Den fåes både med vanlige vibrasjoner og elektriske impulser, til når du virkelig vil sette inn støtet.

Er du i tvil om hvilket sexleketøy fra Jimmyjane du skal velge, eller har du et spørsmål til en av produktene, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling. Du kan både skriv til oss på mail og ringe til oss på telefon. Vi sitter klare til å rådgi og veilede deg, slik at du kan finne frem til nettopp det produktet som passer best til deg og dine behov. Uansett hvilket produkt du velger fra Jimmyjane, kan du dog være sikker på at du får et stykke sexleketøy av svært høy kvalitet, og som ser like godt ut som det føles.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no