Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Fifty Shades

Bestselger trilogien Fifty Shades of Grey har introdusert millioner av mennesker i hele verden til et univers av ”kinkyness”, dominans og bondage sexleketøy. Vi har i bøkene fulgt Anastasia Steele, i hennes lidenskapelige forhold til den karismatiske Christian Grey, som introduserer henne til en helt ny verden, hvor bl.a. pisker, håndjern og vaginakuler er en vesentlig del av leken. Nå har det kommet en ny Fifty Shades sexleketøys kolleksjon. Fifty Shades of Grey –The Official Pleasure Collection. Kolleksjonen er designet i samarbeid med selveste E.L. James, som er trilogiens forfatter. Den inneholder lekre og veldig stilige bondageprodukter som f.eks. pisker, vaginakuler, håndjern, bindetau og andre typer sexleketøy fra det frekke universet.

Fifty Shades of Grey - Kinky sexleketøy til alle

Fifty Shades of Grey er mer enn bare en historie

Da E.L. James presenterte verden for Mr. Grey og hele Fifty Shades-universet i 2011, gikk det ikke lenge før det ble klinkende klart at dette er en helt spesiell fortelling. Historien handler som kjent om den unge Anastasia Steele og hennes møte med den mystiske Christian Grey, hvilket derfra utarter seg til et vell av dramatiske høydepunkter sentrert rundt begjær og seksuelle fantasier. Det er også en fortelling som riktig mange kan leve seg inn i, men som vi alle også vet er forførelsens makt utrolig interessant. Helt trollbundne kan vi sette oss ned og nyte fortellingen - enten det er i bokform eller på film - mens vi oppsetter vårt eget drømmescenario rundt møtet med en virkelig Mr. Grey, eller kanskje selv utfyller rollen som den mystiske mannen som forfører en flott kvinne.

Det er ingen tvil om at verden ble et annerledes sted å være i 2011. Fetish-bransjen opplevde en massiv interesse, og det var inspirerende å oppleve den åpenhet som plutselig oppstå rundt sex og seksuelle fantasier. Vi hadde plutselig en ting, som i form av en fortelling, kunne binde oss sammen med en felles interesse - et omdreiningspunkt - og det ble enda mer naturlig å snakke med hverandre om seksuelle emner. Nettopp fordi man kunne referere til Fifty Shades-universet. Hos Sinful har vi selvfølgelig sett gledesfylte på at denne utviklingen har fått fra hele verden til å snakke og åpne opp. Vår misjon er jo nettopp å inspirere våre kunder til et bedre sexliv, og det er ingen tvil om at dette også skjer når man åpner seg for hverandre. Derfor var det også opplagt at vi her hos Sinful skulle være offisiell norsk forhandler da Fifty Shades-universet ble utvidet med en serie sexleketøy. Disse sexleketøyene har nå kommet for å bli, og du finner hele utvalget her på Sinful.no.

Fifty Shades-leketøy - en introduksjon til det kinky universet

Produktserien er inspirert og oppkalt etter bøkene, og man har forsøkt å skape presis den samme forførende ånden som man kjenner så godt fra konseptet. Når man ser det sexleketøyet som serien inneholder, står det øyeblikkelig klart at eksklusivitet, eleganse og diskresjon er ord som beskriver leketøyets helhet Man har valgt å fokusere på utrolig flotte produkter som kan stå alene. Designet er i særklasse, og man får et bredt utvalg av Fifty Shades-leketøy som egner seg svært godt til nybegynnere innen kinky sex, både til single og par. Det er altså den milde del - den mer eksperimenterende begynnersiden av fetish-universet. De er derfor perfekte til deg eller dere som par som ønsker å bevege seg ut i de litt frekkere disipliner på soverommet. Når dette er sagt, så er det absolutt ingenting å frykte ved Fifty Shades-leketøyet. Du finner hverken store sexmaskiner eller annet i de ekstreme baner.

Med Fifty Shades-leketøyet kan du forvente å finne masker og blindfolds som er perfekte for å lukke ned for synssansen og skjerpe de andre sansene, så følelsene intensiveres. Du kan også finne bondagetau til frekke bindeleker, samt mansjetter til samme formål. Det vil også være produkter til mildt spanking, som for eksempel spankingpaddles, floggers og pisker, som handler mer om følsomhet enn smerte. Og foruten dildoer og vibratorer av høy kvalitet, er det også produkter til anal lek. Alt sammen under ett og samme brand - Fifty Shades sexleketøy - som innkapsler essensen fra fortellingen: frekk, kompromissløs og forførende kinky. Det er absolutt lagt opp til uforglemmelige opplevelser under dynene i de norske hjem med Fifty Shades-leketøyet, og siden lanseringen av serien har det kun gått fremover. Populariteten har vært enorm, og du går neppe tomhendt herfra.

Du finner ditt nye Fifty Shades-sexleketøy hos Sinful.no

Det kan virke som en ganske bemerkelsesverdig eller besynderlig ting at et brand fra underholdningsbransjen rekker ytterligere ut og starter en sexleketøysserie, men det er faktisk ganske normalt. Kanskje ikke akkurat med hensyn til å skape leketøy for voksne, men merchandise og gjenskaping av gjenstander fra film og bøker er sett uendelig mange ganger tidligere. Det er svært naturlig at brandet bak hva enn det måtte være, finner det som et opplagt valg å lage produkter til følgere, kunder og sågar fans som utspringer fra historien, fordi nettopp disse vet presist hvordan produktene skal være og hvordan man gjøre det best. Så det er ikke så underlig at Fifty Shades-brandet skapte serien av sexleketøy.. Et slikt brand vet akkurat hva som skal til for å lage fremragende og frekt fetish-leketøy.

Hos Sinful finner du det populære Fifty Shades-sexleketøyet, som med garanti vil skru litt opp for varmen på soverommet. Generelt sett velger vi kun produkter til vårt sortiment når vi er helt sikre på at funksjonaliteten er på plass, at designet holder og at kvaliteten er i topp. Derfor var det også opplagt for oss hos Sinful å bli offisiell norsk forhandler av FIfty Shades sexleketøyet. Du velger selv hvor kinky det skal være. Er du "bare" litt nysgjerrig, kan du f.eks. starte med et erotisk brettspill inspirert av serien? Hvis du nå overveier å ta steget ut i noe litt mer kinky leketøy, eller at du og din partner gjerne kunne tenke dere å krydre sexlivet litt ekstra opp, så er det hjelp å hente her. Vår kundeservice sitter klar bak telefonene og skjermene, klare for å svare på alle spørsmål du eller dere måtte sitte inne med. Ingen spørsmål er for små, og det er helt naturlig å ha spørsmål hvis man overveier å ta skrittet ut i fetish-verdenen.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful