Fifty Shades

Mest solgte produkter

Alle produkter
Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Fifty Shades (64)
Vis alle 64 produkter

Fifty Shades of Grey-bølgen slo hardt

Det er ingen tvil om at mye endret seg i 2011. Fetish-bransjen opplevde en massiv interesse, og det var inspirerende å oppleve den åpenhet som plutselig oppstod omkring sex og seksuelle fantasier. Vi kunne plutselig gripe etter en felles ting, i form av en fortelling, som kunne føre oss sammen av ren interesse. Kanskje vi kan gå så langt å kalle det et omdreiningspunkt for det norske folk? Samtalen ble uansett kjørende hva angikk seksuelle emner. Og det var naturligvis Fifty Shades-universet som var grunnen til det hele. Denne fortellingen spredte seg som ild i tørt gress, og for en påvirkning det gav!

Da E.L. James presenterte verden for Mr. Grey og hele Fifty Shades-universet i 2011 gikk det ikke lang tid innen det stod klart at dette var en helt spesiell fortelling. Historien omhandler som bekjent den uskyldige Anastasia Steele og sammenstøtet med den mystiske forretningsmannen Christian Grey, hvilket banet vei for dramatiske høydepunkt fokusert på begjær og seksuelle fantasier. Ikke alene er det en fortelling som svært mange kan gjenkjenne seg i. Men som vi også alle sammen vet er forførelsens makt også svært kraftfull. Vi kan sette oss ned og nyte historien - enten det er i bokform eller på filmlerretet - mens vi oppstiller våre egne drømmeutspill rundt møtet med en virkelig Mr. Grey, eller til og med selv utfyller rollen som den mystiske mannen som forfører en vakker kvinne.

Hos Sinful har vi naturligvis henrykte beskuet bølgen som har rullet over det norske folk og resten av verden og dermed skapt givende samtaler. Sinfuls misjoner jo nettopp å inspirere våre kunder til et bedre sexliv, og vi er ikke et sekund i tvil om at dette oppnås når man åpner seg for hverandre. Derfor var det også opplagt at vi her hos Sinful skulle være offisiell forhandler av da Fifty Shades-universet ble utvidet med en sexleketøysserie - Fifty Shades sitt sexleketøy er blitt like så folkekjært som selve fortellingen, og du finner alt det pirrende sexleketøyet fra serien her på Sinful.

Fifty Shades sexleketøy åpner opp for frekke muligheter

Produktserien er inspirert og oppkalt etter bøkene, og man har skapt presis den samme dragende ånd som er så berømt fra konseptet. Når man ser alt det nye Fifty Shades sexleketøyet som serien tilbyr, står det klokkeklart at eksklusivitet, eleganse og diskresjon er ord som beskriver herligheten i sin helhet. Fokus ligger på utrolig flotte produkter, som ikke nødvendigvis behøves å gjemmes bort. Designet er i topp, og man får et omfattende utvalg av Fifty Shades leketøy som egner seg perfekt til nybegynneren innenfor fetish, enten man er singel eller et par.

Det er altså her snakk om den mildere formen for fetish. Det er ganske opp til en selv hvordan man vil bruke produktene, men i denne serien er funksjonaliteten lagt på mer eksperimenterende brukere som gjerne vil ha litt pisk og sansepåvirkning uten å måtte bevege seg ut i de hardeste disiplinene. Når dette er sagt, så vet du at det er ingenting å frykte hva angår serien produkter. Du finner hverken enorme sexmaskiner eller annet ekstremt her.

Det kan virke merkelig at et brand fra underholdningsbransjen utvider konspetet ytterligere og starter med en serie sexleketøy, men faktisk er det ikke så uvanlig. Kanskje hvis man ser bort fra selve ‘leketøy for voksne’-delen, men merchandise og gjenskapelse av gjenstander fra spillefilm eller bøker er noe bransjer gjør i stolt stil. Det er opplagt at produsenten bak det opprinnelige brandet velge å lage produkter til det. Dette gjøres ofte fordi fansene ønsker det, og så vt jo også produsenten best hvordan tingene skal være. Fifty Shades sine sexleketøy er dermed ikke et unntak. Dette brandet vet akkurat hvordan frekt fetish-leketøy skal lages, slik at det følger universets helt riktige ånd.

Med Fifty Shades sexleketøy kommer dere ikke til å kjede dere

Med Fifty Shades leketøy kan du forvente å finne masker og blindfolds som er perfekte til å skjerme for øynene for å intensivere de andre sansene, slik at følsomheten bare eksploderer. Du kan også finne tau til bondage, og mansjetter med samme formål. Det vil også være forskjellige produkter til mild spanking, være seg spankingpaddles, floggers og pisker, som alle handler mer om følsomhet enn smerte. Disse er laget i utvalgte materialer som sørger for at opplevelsen blir pirrende og ikke smertefull. Foruten dildoer og vibratorer av ypperste kvalitet, finnes det også produkter til anale leker og utforsking. ALt sammen finner du under ett og samme brand; Fifty Shades sexleketøy.

Essensen fra universet er som den kjennes best - frekk, kompromissløs og forførende kinky. Det er absolutt lagt opp til uforglemmelige eventyr å laknene i de norske hjem med Fifty Shades sitt sexleketøy. Siden serien kom ut, har populariteten vært himmelhøy, så vi tør å satse på at du neppe vil gå tomhendt hjem.

Her hos Sinful finner du alt det ettertraktede sexleketøyet som utvilsomt vil få gradestokken til å stige når lakengymnastikken går i gang. Vi velger kun produkter vi selv ønsker å selge, hvor vi er 100 % sikre på at funksjonaliteten er topp, designet er høyt prioritert og kvaliteten det samme. Det var derfor opplagt for oss å bli offisiell norsk forhandler av Fifty Shades sexleketøyet. Hvis dere når vurderer å ta springet ut i det litt mer kinky universet, eller at du og din partner vil prøve krefter med noe litt annerledes, så er det hjelp å hente her. Vår kundeservice sitter klar på telefonlinjen og bak skjermene, og her er ingen spørsmål for små eller dumme. Det er jo også aldeles naturlig å ha spørsmål hvis man overveier å ta spranget ut i fetish-verden, så vi legger stor ære i å hjelpe deg eller dere godt på vei.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no