VELVE

VELVE er luksuriøst sexleletøy med kurver og fløyelsmyke overflater. VELVE er Skandinaviske designprodukter som er fremstilt i samarbeid med førende sexologer og eksperter. Skjem deg selv eller en du er glad i bort med sofistikert, eksklusivt og unikt sexleketøy med en moderne twist.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 5 produkter
Du har sett 5 av 5 produkter

VELVE - eksklusivt sexleketøyj til den kvalitetsbevisste kjøper

Myke former og en deilig følelse

Skandinaviske VELVE er et eksklusivt merke som produserer sexleketøy som er laget for å heve kvinnens nytelse til nye høyder. Det er snakk om et merke hvor det i høy grad er tenkt over alle detaljene ved produktenes utseende og utføring, sånn at du som kunde får en eksklusiv luksusopplevelse hver eneste gang du finner frem et av disse produktene.
De ulike produktene fra VELVE er designet med myke kurver som passer perfekt til kvinnekroppenes mange fasonger, sånn at de skaper en optimal stimulering av de mange tusen nerveender som finnes i det kvinnelige underliv. I tillegg er den silkemyke overflaten på produkterne med til å gi en utrolig eksklusiv opplevelse når den kommer i kontakt med huden. Alle produktene er laget i materialer som er sikre å bruke på kroppens mest intime områder, og er skapt for å gi den absolutt beste følelsen for deg.

Eksklusiv innpakning

En av de tingene det er lagt stor vekt på ved VELVEs produkter, er innpakningen på de forskjellige produktene. Her har produsenten nemlig ikke bare funnet frem den billigste og enkleste esken frem som skal omslutte produktene. Hos VELVE er det tenkt på hver minste detalje - også når det kommer til innpakningen av produktene, og den følelse man får når man står med produktene i hånden.
Alle eskene er lagd i et eksklusivt design, som er med på å gi kjøperen en luksuriøs opplevelse som begynner allerede når du får esken i hendene. Her er det nemlig tenkt over at esken skal gi den helt rette fornemmelse når den åpnes, inspirert av esken du får når du kjøper en ny iPhone. Esken er altså også med på å gi merket en ekstra eksklusiv dimensjon som garantert får hjertet til å slå litt raskere og pirre forventningene til den kommende opplevelsen.

Varmefunksjoner og pulserende vibrasjoner

Når du kjøper et produkt fra VELVE, kan du være sikker på at tanken bak hvert enkelt produkt, er at det skal kunne gi deg den optimale nytelsen på den absolutt beste måten. Det er selvfølgelig tenkt på hvordan de vibrerende produktenes vibrasjoner skal kjennes mot huden. Her har produsentene funnet frem den mest optimale pulserende formen for vibrasjon, som er med på å sende deg i ekstase innenfor ganske kort tid.
I tillegg kan man ved noen av produktene også oppleve en varmende funksjon, som er med på å gjøre opplevelsen av sexlektøyet enda mer behagelig. Det betyr at det er slutt på å bli stimulert av iskaldt sexleketøy, men at man derimot kan nyte godt av en varmende stimulering i kombinasjon med leketøyets fløyelsmyke overflate, som vil få deg til å sukke etter mer hver eneste gang man bruker det. Uansett hvilket produkt man velger fra VELVEs eksklusive serie, er man garantert et luksusprodukt, hvor det er tenkt på selv den minste detalje, sånn at man kan få den absolutt beste helhetsopplevelse.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no