TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
TENGA Flip Hole Red Masturbator var 1

TENGA Flip Hole Red Masturbator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Tenga Flip Hole Red er et av de onaniprodukter på markedet som gir deg en av den mest realistiske følelse, og mer til. Det innvendige silikonmønster er meget detaljert, og gjør at du oppnår en intens stimulasjon.  Flip Hole Red har et stilrent og diskret utseende, og ligner på ingen måte et onaniprodukt. Likevel er den noe av det ypperste du kan oppleve innenfor sexleketøy for menn.  Flip Hole er utstyrt med fleksible sider, så du uten besvær kan klemme, massere og stimulere din penis. Ved å trykke luft ut av Flip Hole kan du også danne et vakuum og skape et trykk om penis.  Tenga Flip Hole er det første onaniproduktet i verden som kan åpnes. Dette gjør produktet meget hygienisk og enkelt å rengjøre. Tenga Flip Hole er 100 % manuell og bruker hverken strøm eller batterier. Det følger med 2 præver på glidekrem på 10 ml. TESTVINNER: Tenga Flip Hole er blitt kåret til det beste sexleketøy til menn på bt.dk   Tenga Flip Hole finnes også i utgaver i hvit, sort og sølv, hvor alle har forskjellige stimulerende strukturer. Du kan naturligvis kjøpe dem hos Sinful.no. 

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful