Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
TENGA Flip Hole Red Masturbator var 1

Oversikt

Tenga Flip Hole Red er et av de onaniprodukter på markedet som gir deg en av den mest realistiske følelse, og mer til. Det innvendige silikonmønster er meget detaljert, og gjør at du oppnår en intens stimulasjon.  Flip Hole Red har et stilrent og diskret utseende, og ligner på ingen måte et onaniprodukt. Likevel er den noe av det ypperste du kan oppleve innenfor sexleketøy for menn.  Flip Hole er utstyrt med fleksible sider, så du uten besvær kan klemme, massere og stimulere din penis. Ved å trykke luft ut av Flip Hole kan du også danne et vakuum og skape et trykk om penis.  Tenga Flip Hole er det første onaniproduktet i verden som kan åpnes. Dette gjør produktet meget hygienisk og enkelt å rengjøre. Tenga Flip Hole er 100 % manuell og bruker hverken strøm eller batterier. Det følger med 2 præver på glidekrem på 10 ml. TESTVINNER: Tenga Flip Hole er blitt kåret til det beste sexleketøy til menn på bt.dk   Tenga Flip Hole finnes også i utgaver i hvit, sort og sølv, hvor alle har forskjellige stimulerende strukturer. Du kan naturligvis kjøpe dem hos Sinful.no. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Suveren
Anonymous - 5. nov. 2020
Dette er helt guddommelig, fra du først glir inn og kjenner hvor stramt og hvordan mønsteret kjærtegner deg. perfekt for alle, store og små. Superenkel å rengjøre også, faktisk en av de enkleste å rengjøre av lekene jeg har prøvd. Kjøp denne, absolutt verdt pengene :D Mvh john
Maskinoversettelse fra sinful.se
OK, men svart-hvitt er bedre
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra produkt, men mønsteret er ikke like bra som de andre flip-hole-fargene. Litt for liten for meg, men helt ok følelse.
Maskinoversettelse fra sinful.se
TENGA Flip Hole
Anonymous - 13. mar. 2024
Da mitt nye sexleketøy Tenga flip hole kom hjem, kunne jeg ikke vente med å prøve det - kunne det virkelig være sant at Tenga flip hole føles som en ekte fitte...? Ja, den føles som en ekte fitte, og den er enkel å bruke! Og det føles bra fordi det er så mange detaljer inni som gjør at den sensuelt stimulerer de mange deilige detaljene inni. Innvendig er det ujevnheter og spor som stimulerer brukeren til det maksimale. Da jeg var ferdig med produktet tenkte jeg å nei, men da jeg gikk i dusjen tok jeg den med meg og til min forbløffelse var den så lett å rengjøre. Jeg åpnet den, skyllet den med rent vann og så med såpe, og så var den ren. Det var så enkelt. Etter at jeg hadde vasket den, tørket jeg den med et håndkle og lot den tørke i 1 time, og så var den klar til å settes bort og hentes frem igjen. Når jeg vil... hehe ;) Prøv den, du kommer ikke til å angre!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Tenga Fliphole Red - verdt pengene hvis du allerede har en Fliphole Black?
Anonymous - 7. oct. 2013
Jeg er fornøyd eier av en Tenga Fliphole Black, som jeg tidligere har anmeldt her på Sinfuls nettsted. Spørsmålet er om det er verdt å investere i en Fliphole Red hvis du allerede eier en? Lekene fra Tenga er tross alt ikke akkurat billige ... Det korte svaret er ja! Den røde Tenga er et flott produkt som definitivt kan få deg til å se sol, måne og stjerner. Hvis du skal sammenligne den svarte og den røde Fliphole, tror jeg den beste måten å beskrive det på er denne: Den svarte Tenga føles som en rask, frekk og kraftig blowjob. Den svarte Tengaen gir en veldig kraftig og intens stimulering som føles fantastisk. Den røde Tengaen kan best beskrives som en skikkelig god håndjager. Stimuleringen er intens, men likevel mer skånsom og annerledes, og ved å justere håndbevegelsene dine på riktig måte kan du oppnå mer langvarig nytelse og trekke ut orgasmen. Jeg synes den røde Tengaen er vel verdt pengene, selv om du allerede har en svart. For en førstegangskjøper vil jeg imidlertid anbefale å kjøpe den svarte Fliphole. Den er fantastisk (!), og du vil føle at du får valuta for pengene! Når du vil (og har råd til...!) å prøve noe som er like godt, men annerledes, er Fliphole Red et godt supplement. Husk alltid å bruke rikelig med det deilige glidemiddelet som følger med Tenga, og kombiner det med et par penisringer. Da er du garantert sol, måne og stjerner! Men tenk over om du bor et sted der det er mye støy, for det er umulig å være stille når du først har bestemt deg for å gå inn i en Tenga Fliphole...
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Hun heter Lola og kan holde på hele natten.
Anonymous - 13. mar. 2024
Lukk øynene og fantaser om den du savner eller drømmer om å møte. Pirrende på tuppen og som å kjenne henne dypt. Genial oppfinnelse for oss som ikke vil være sammen med noen nye hver helg eller har vanskelig for å finne den rette.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

TENGA Flip Hole Red Masturbator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful