TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

CalExotics

Velkommen til California Exotic Novelties sin spennende verden av fargerike, morsomme, og eksotiske sexleketøy. Det populære merket byr på sexleketøy til både kvinner, menn og par, og har et bredt sortiment med alt fra onaniprodukter til brystklemmer. Hvis du leter etter noe litt utenom det vanlige til nattbordsskuffen din, har CalExotics - som merket ofte forkortes til - garantert noe for deg.

California Exotic Novelties - fargerikt kvalitetsleketøy

Hvem er California Exotic Novelties?

California Exotic Novelties, også kjent som CalExotics, har som navnet hentyder sitt opphav i California i USA. Firmaet ble grunnlagt i 1994 av Susan Colvin, som drømte om å produsere sexleketøy til kvinner i en industri som på den tiden var sterkt preget av produkter for menn. Og det må man si at hun lyktes med. I dag er California Exotic Novelties nemlig et av markedets ledende produsenter av sexleketøy til både kvinner, menn og par - med et hav av forhandlere og lojale kunder verden over. CalExotics sine produkter, som det etterhvert er blitt mange av, har til felles at de er lekne i sitt uttrykk - både når det gjelder fargevalg, utforming og funksjoner. Det er lagt særlig vekt på at brukeropplevelsen skal være morsom og nytelsesfull, og i bunn og grunn er det vel det som er formålet ved sexleketøy - at vi skal få større glede av våre seksuelle opplevelser? Derfor er det kanskje ikke så rart at merket har rukket å samle på seg intet mindre enn 60 internasjonale priser. Du har sikkert hørt om de elegante vaginakulene Pleasure Pearls, som er merkets bestselgende produkt gjennom tidene. Og hvis du ikke har hørt om dette eller de mange andre erotiske produktene fra California Exotic Novelties er det på høy tid at du stifter bekjentskap med dem. Du vil ikke bli skuffet!

Erotiske produkter til menn, kvinner og par

Nesten uansett hva du leter etter, så finner du det blant California Exotic Novelties sitt brede sortiment. Er du en singel mann på utkikk etter et onaniprodukt du kan kose deg med, har merket et hav av ulike masturbatorer og lommevaginaer. Og hvis det samme gjelder hvis du er en singel kvinne. Til deg kan California Exotic Novelties blant annet tilby et stort utvalg av dildoer og dildovibratorer, samt en rekke andre vibrerende sexleketøy. Og uansett om du er i et forhold eller ikke, vil du som kvinne garantert få glede av en fjernstyrt vibrator - enten du vil bruke den til å pirre klitoris, stimulere brystvortene eller tilfredsstille g-punktet ditt. California Exotic Novelties har dog også et bredt spekter av erotiske parleketøy. Til par av samme kjønn har merket for eksempel flere forskjellige strap-on dildoer som dere kan bruke til å penetrere hverandre med. For par av motsatt kjønn finner dere derimot en rekke produkter til dobbel penetrering. Og hvis dere vil slå to fluer i én smekk, kan vi anbefale en av California Exotics Novelties sine vibrerende penisringer. Disse fantastiske sexleketøyene forlenger og forsterker nemlig mannens ereksjon, slik at dere kan nyte enda mer av hverandre, samtidig som den øker sjansene for at hun oppnår orgasme under samleie ved hjelp av målrettede vibrasjoner mot klitoris.

Kjøp dine CalExotics sexleketøy her

Hos Sinful bestreber vi oss på å tilby et sortiment av varer som ikke bare favner om ulike seksuelle orienteringer, men også forskjellige seksuelle preferanser. Derfor er det viktig for oss at de merkene vi fører reflekterer dette mangfoldet, og at de leverer det samme høye kvalitetsnivået, så alle - uansett kjønn, alder, sivilstatus, seksuell orientering og preferanser kan få like mye glede av deres erotiske produkter. Av den grunn har vi selvfølgelig valgt å ha CalExotics sine produkter i vårt utvalg, som for øvrig er Skandinavias største innen sexleketøy. La deg inspirere av CalExotics sine mange fargerike og frekke produkter, som du finner samlet her på siden. Finn ett eller flere sexleketøy som du kan bruke til å piffe opp enten alenestundene eller parlekene med (eller begge deler), og oppdag nye måter å oppnå nytelse på. Hvis du er på utkikk etter et produkt som du kan bruke sammen med partneren din, er det en god idé å velge et produkt i fellesskap. På den måten er dere sikre på at begge får noe dere liker, og så kan dere vente sammen i spenning på at produktet blir levert. Etterhvert som dere utforske nye seksuelle arenaer, kan dere tilføye nye leketøy fra CalExotics til samlingen, og få enda mer glede av sexlivet deres.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful