TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Bon4

Bon4 er det ideelle sexleketøysmerke for deg som vil eksperimentere med mannlig kyskhet. Bon4 fremstiller diskrete kyskhetsbelter av plast, som kan brukes under tøyet og låses med hengelås, slik at det kun er nøkkelebæreren som bestemmer når kyskhetsbeltet kan tas av.

Bon4 - Unike kyskhetsprodukter til menn

Kvalitetsprodukter til mannlig avholdenhet

Er du mann, og har du enda ikke fått fornøyelsen av et bekjentskapet med verdens førende merke innenfor mannlig kyskhet? Da får du herved en vennlig oppfordring! Hos Sinful har vi enormt strikse krav til både kvalitet og design, og vi selger kun det beste av det beste. Derfor har vi selvfølgelig valgt å være den offisielle forhandleren av det populære nederlandske merket Bon4, som siden 2009 har vært den absolutt største og mestselgende produsenten av kyskhetsprodukter til menn. Bon4s produkter er til deg som drømmer om å eksperimentere med erotisk dominans og avholdenhet, eller som allerede er erfaren i BDSM og fetish-leker. Felles for alle Bon4-produktene, er at de alle er designet med fokus på materialer i høy kvalitet, stort utvalg av størrelser og passformer og et stort utvalg i forskjellige uttrykk. Hvis du er ute etter pirrende rekvisitter til å piffe opp sexlivet ditt, og uansett om du er singel eller i et parforhold, garanterer vi at du er kommet det helt rette sted. Gå på oppdagelse i vårt vidunderlig kinky Bon4-sortiment, og ta din (eller deres) kyskhetslek til nye, nytelsesfulle høyder!

Kinky kyskhetsbelter og penisbur

Tenner du på å være lukket inne i lang tid, uten mulighet for å bli tatt på eller få ereksjon? Og ønsker du ikke å gå på kompromiss med komforten? Da kan vi varmt anbefale ett av Bon4’s kyskhetsbelter i silikon. Den lette og fleksible silikonen gjør det mulig å bære penisburet i lang tid uten at det blir ubekvemt. Kyskhetsbeltet er i tillegg så diskret, at du kan ha det på under buksa uten at det vekker oppsikt. Dermed kan du bruke det utenfor soverommet og foreta deg alt du ellers pleier å gjøre, alt sammen mens du er bak lås og slå. Det begynnervennlige Bon4 Kyskhetsbelte til menn, gir deg alt du trenger til avholdenhet. Beltet kan tilpasses peniser i alle lengder, fordi det følger to forskjellige bur med og fire forskjellige baseringer. Det eneste du trenger å gjøre, er å sette penisburet fast på ringen med plastbåndet som følger med, lukke båndet med låsepinnen som hører med, feste hengelåsen, og gi nøkkelen til (sex)partneren din. Foretrekker du smerte og tyngde som en del av leken? Så gå for Bon4M Metall Kyskhetsbelte, med et lekkert, rått look i rustfritt stål.

Pirrende ball stretchers og buttpluggs

Når du (og/eller sexpartneren din) er ferdig med å leke avholdende og kyske, kan det være passende å piffe opp seansen i soverommet med enda et par pirrende rekvisitter som gjør finalen enda frekkere og mer nytelsesfull. Prøv for eksempel den lekre, smertelige Bon4 Parachute Ball Stretcher i lær, som monteres rundt pungen, lukkes med to spenner, og kan suppleres med 1,2 eller hele 3 vekter ved behov. Fortsett den erotiske dominansleken, og la den av dere som er den underdanige bære den fyldige og fleksible Bon4 Dog Tail Buttplug som logrer frekt og innbydende for hver bevegelse, og gjør orgasmen enda mer intens, dyp og langvarig. Har du problemer med å finne veien i jungelen av kinky kyskhetsprodukter til menn? Så ta kontakt med de snille og flinke kundeservicemedarbeiderne våre. De sitter nemlig klar med en masse insider-kunnskap om feltet, og vil mer enn gjerne dele det med deg, sånn at du kan finne frem til de helt riktige produktene etter dine ønsker og behov. Har forresten fortalt deg om vår raske og diskrete levering? Dette er kun én av grunnene til at vi kan skryte av å være toppscorer på Trustpilot, med over 250.000 tilfredse kunder.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful