Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Tracy's Dog Klitorisstimulator Vibrator med Fjernkontroll var 1

Tracy's Dog Klitorisstimulator Vibrator med Fjernkontroll

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 829,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Dobbel nytelse og dobbel moro med Tracy's Dog Klitorisstimulator Vibrator. Det er en oppgradering av den forrige versjonen, nå med en fjernkontroll for forførende partnermoro, men med de samme 10 stønnfremkallende vibrasjonsmønstrene og 10 sugefunksjonene!

Den vulva-elskende vibratoren kommer med to funksjoner; G-punktstimulering og en klitorissugende funksjon. En 2-i-1 blanda orgasme er innenfor rekkevidde med ribber langs skaftet og en buet form for målrettet G-punktstimulering sammen med et sugehode som omkranser klitorisen din.

Velg om du vil nyte sugeinnstillingene og vibrasjonene hver for seg, eller sammen for den ultimate opplevelsen. Nyt en brennhet soloøkt eller la partneren din styre økten med den medfølgende fjernkontrollen. Vibratoren kan også brukes i det våte elementet takket være det vanntette designet.

Rengjør den med vann og mild såpe eller sexleketøyrens for best mulig hygiene.

MerkeTracy's Dog
Produkt vekt (g)182
InkludertOppbevaringspose, Klistremerker
Full lengde (cm)14
Innførbar lengde (cm)10.5
Diameter (cm)3.6
Strømkilde1 x CR2032 (Inkludert), USB-lader
Brukstid (min)50
Vibrasjonsmønster10
Vibrasjonshastigher10
PrimærmaterialeSilikon
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeKinesisk, Tysk , Engelsk
SKU24767
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Jeg har ikke klart å legge den fra meg!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er uten tvil den beste vibratoren jeg har brukt, kan slå på / av klitoris suging og vibrator del separat, så hvis det er for intens det kan brukes som bare en vibe, men hvis du elsker klitoris handling er det ingen måte du ønsker å gjøre det. Den holder seg inne uten å holde den, og den er enkel å rengjøre. Begge deler har flere forskjellige nivåer og vibrasjoner og sugekraft. Jeg elsker det, kan også bruke det rundt huset og gi partneren din fjernkontrollen, det er litt klumpete å ha på seg offentlig og har en lav og fin brum til det, så det er ikke helt stille. Ærlig talt, det gir meg de beste orgasmer som noen ganger lurer jeg på om jeg trenger en partner. Jeg ville ikke vært uten det nå!!! Partner ikke så sikker lol.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Et must!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg eier mange leker, jeg liker å prøve alt for solo- og parlek, da jeg aldri har funnet den rette ... men dette er den. Beinet rister, knærne banker, alle banning kjent for mannen som strømmer ut av munnen din, orgasme mer intens og oftere når vibrasjonene stimulerer det levende helvete ut av klitoris med flere forskjellige innstillinger. To knapper, en for klitoris og en for G-punktet. For meg er dette leketøyet en god passform med begge eller bare en innstilling. Det tar litt tid å bli vant til det, for å passe der det fungerer, alle vil være forskjellige. Ta deg tid til å slappe av, bruk rikelig med smøring, selv på klitoris vil sugekoppen holde bedre, manøvrer til der den fungerer best for deg. Jeg har opplevd ting jeg ikke har opplevd med noe annet leketøy. Lett å holde ren og kjøpe batterier til fjernkontrollen som er fantastisk når du vil at partneren din skal ha kontroll og en liten pose for å oppbevare den.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Herlig vibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Kombinasjonen av klitorissuging og G-punktstimulering med vibrasjoner gir de beste orgasmene en vibrator kan gi, og lakenet blir ikke tørt. Og ingen krampe i hendene, håndfri nytelse. Den eneste ulempen jeg kan tenke meg er at vibratorens sugehode er ganske lite og at den laveste sugeinnstillingen allerede er ganske intens, jeg hadde tidligere en nesten identisk vibrator som begynte å suge på en mykere innstilling, og det syntes jeg personlig var litt mer behagelig å komme i stemning med.
Maskinoversettelse fra sinful.nl
Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne vibratoren gjør deg klar på 1,5 minutter.
Maskinoversettelse fra sinful.nl
Gode nyheter....
Anonymous - 13. mar. 2024
Tilfredshet er det viktigste!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Flott produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Når du kommer til riktig sted, er det veldig fint. Vibrasjonene kunne vært mer intense, men hvis du sammenligner den med andre på markedet, er den bedre og gir deg garantert orgasme.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Alle bør ha en
Anonymous - 8. dec. 2022
Orgasme-garanti
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig fornøyd!
Anonymous - 13. mar. 2024
Litt vanskelig å få taket på hvordan den skulle startes, men så gikk det fort! Den ble umiddelbart en ny favoritt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jenta mi som er relativt vanskelig å tilfredsstille når det gjelder å nyte og slappe av med slikking og stryking, bare elsker dette. Beste kjøp!!!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er veldig bra, men jeg vil ikke si at det er en orgasmegaranti. Lufttrykksdelen er ok, men kunne vært bedre, det er ganske vanskelig å finne den rette. Ellers er den ganske enkel å bruke og føles bra.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful