TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

B Swish

Siden B Swish ble etablert i Los Angeles i 2007, har firmaet blitt en viktig medspiller på den internasjonale sexleketøysscenen. B Swish sexleketøy, massasjeapparater og vibratorer er designet med omhu, og med komfort og funksjonalitet i fokus. Produsenten oppdaterer og fornyer klassikere innen for sexleketøy og gir dem en moderne vri, og i tillegg til dette har produktene en rimelig pris. 

B Swish - et friskt pust av sexleketøy

B Swish er kommet for å bli

Er du inne i sexleketøysverdenen, vil du ikke kunne unngå å legge merke til B Swish. Deres sexleketøy har kommet for å bli, og det med rette. For hvis du er ute etter nytt, lekkert og fargerikt sexleketøy, har du kommet til det rette sted. Dette firmaet har klart det kunststykke å kombinere noe så hippie-aktig som friske og glade farger, med særlig frekt sexleketøy, og de har til og med lykkes med resultatet. Det finnes få produsenter på markedet som har gått den fargerike veien, og dette gjør at det er lett å kjenne igjen et B Swish-produkt når du ser det. Har du sett deg lei på penisringer eller vibratorer i svart, svart og litt mer svart, og synes du at innholdet i nattbordsskuffen godt kunne trenge litt wa wa woom? Da har du kommet til det rette stedet. Kjæresten din vil helt sikkert lyse opp når dette sexleketøyet kommer frem. Hva skal man velge? Det kan være vanskelig, og alt etter hvor øvet man er og hva man liker, kan du helt sikkert finne noe i deres sortiment. Vi anbefaler at du begynner med en liten dildo eller en vibrator i en flott farge, og så er du liksom i gang.

Farger eller ei

Fargene er mer eller mindre kjennetegnet til B Swish, men dette må ikke mislede folk til å tro at dette betyr at kvaliteten ikke er i topp. Selv om mange og kraftige farger noen ganger kan få sexleketøyet til å se billig ut, så skal man ikke la seg lure av det. Her er det snakk om intet mindre enn topp kvalitet sexleketøy, og de er stolte av å vise frem produktene sine med rette. Om du er til farver eller ei vil du og partneren din garantert kunne nyte hverandre med og uten fargerikt sexleketøy. B Swish produserer fargerikt sexleketøy, men fargene er kun en liten del av deres DNA. Kvalitet og produktenes funksjon er en like stor del av deres identitet. Du finner g-punkts vibratorer, rabbit vibratorer, trådløse vibrerende egg til par og mye mer. Du kan for eksempel starte i det stille og kjøpe en Wand vibrator som kvinnen garantert vil elske. Vi hos Sinful i hvert fall ganske overbeviste om at det vil gi henne nytelse.

Vedlikehold fargene og rengjør sexleketøyet

Det er jo veldig fint at man kan nyte sitt sexleketøy om og om igjen, men det skal jo også gjøres rent og vedlikeholdes imellom hver gang det blir brukt, sånn at det også holder lenge. Med all den nytelsen du kan få i disse produktene, ville det være synd om de ikke ble brukt igjen. Sinful anbefaler at du rengjør sexleketøy ved å bruke en rengjøringsgelé eller spray etter bruk. Dette bevarer for det første på fargene, men rengjør også, viktigst av alt etterlatenskaper og lukt. Gjør du dette etter hver gang, har du sexleketøyet ditt fra B Swish lenge. Vi vet alle at det ofte kan gå litt fort når man endelig har opparbeidet den gode stemningen mellom laknene. Og det er ikke akkurat der det er god tid til å få rengjort og klargjort leketøyet. Sørg for å gjøre det til en vane, og invester gjerne i en Clean Spray, så er det til og med enkelt å klare vasken. Skyll produktet under krana (sørg for at ikke-vanntette produkter ikke får inn vann der f.eks. batteriene er) og spray deretter over med rengjøringssprayen. Vent et minutts tid, og skyll deretter produktet igjen. På denne måten sikrer du at du alltid har alle godene klare akkurat når du har mest lyst på dem, sånn at du er klar til å nyte ditt nye B Swish leketøy igjen og igjen og igjen.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful