Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Bodywand

Bodywand er navnet på en serie kraftige Magic Wand vibratorer, eller såkalte massasjestaver, til kvinner og par. Samtlige produkter har en deilig, myk overflate og gir en kraftig og vedvarende vibrasjon som kan nytes intimt eller til å massere ømme muskler. Blant utvalget finner du også en rekke tilbehør som du kan bruke til å gi din Bodywand enda flere funksjoner.

Bodywand - til effektiv kroppsmassasje og sensuell nytelse

En ny type Magic Wands

Bodywand, eller Bodywand Sex Toys som er merkets fulle navn, ble grunnlagt i 2010 og har siden oppstarten spesialisert seg på å lage det som mange vil betegne som verdens mest populære sexleketøy, nemlig massasjestaven. Inspirasjonen har de selvfølgelig hentet fra den verdenskjente, japanske oppfinnelsen fra 1968, som merket Hitachi sto bak. Massasjestaven, også kjent som “The Magic Wand”, var opprinnelig ment som et massasjeapparat til ømme muskler, men ble i løpet av kort tid en gigantisk suksess av en  helt annen grunn. Kvinnelige brukere hadde nemlig funnet ut at den hadde en svært god effekt på andre, mer intime deler av kroppen. Siden den gang har flere aktører innen sexleketøysbransjen laget deres egne versjoner av massasjeapparatet, og tilpasset det ytterligere til intim bruk. Bodywand på sin side har videreutviklet massasjestaven og kommet opp med nye funksjoner og bruksområder, som gjør at både kvinner og par kan få enda mer ut av det kraftfulle leketøyet. Merket er også kjent for å produsere massasjestaver som er hakket kraftigere enn andre Magic Wands, uten at det er reflektert i prisen. Massasjestavene har nemlig svært overkommelige priser, hvilket gjør det mulig for de aller fleste å stifte bekjenskap med dette orgasmefylte sexleketøyet. Og det er jo fantastisk, for vi i Sinful mener at alle kvinner burde eie en massasjestav, enten du har den liggende i nattbordsskuffen eller på baderomshyllen.

Pimp din Bodywand

Du kan, som tidligere nevnt, bruke din Bodywand til både kroppsmassasje og intim nytelse. Bruk den for eksempel til å pirre ditt ytre eller stimulere ditt indre, eller la partneren din få nyte massasjestavens kraft. Din Magic Wand kan gi deg klitorisorgasmer av en annen verden, når og hvor du vil. Men visste du at den kan brukes til langt mer enn klitorisstimulering? Du kan nemlig pimpe din Bodywand med diverse tilbehør, så du (og partneren din) kan leke og eksperimentere med mer målrettet stimulering - også av den innvendige slagsen. Du kan, med andre ord, forvandle massasjestaven til akkurat det leketøyet du ønsker deg. Til henne kan vi varmt anbefale det populære rabbit-tilbehøret, som er laget av mykt og fleksibelt silikon. Rabbit-tilbehøret kiler og kjærtegner klitoris utvendig samtidig som det stimulerer G-punktet innvendig. Til par, hvis han også kunne tenke seg eksplosive orgasmer, anbefaler vi et g-punktstilbehør som både treffer blink på g-punktet hennes og prostataen hans. Når han bruker tilbehøret til å stimulere prostataen, vil den nedre delen av tilbehøret vibrere mot mellomkjøttet inntil han når klimaks. Vibrasjonene fra massasjestaven vil altså overføres til tilbehøret og dermed transformere din Bodywand til en pirrende rabbitvibrator eller deilig g-punktsvibrator/prostatastimulator.

Kjøp din massasjestav hos Sinful

Hos Sinful finner du ikke bare Nordens største og beste utvalg av erotiske leketøy og tilbehør. I vår nettbutikk finner du utelukkende kvalitetsprodukter som lever opp til våre høye krav. Bodywand er et av de merkene som produserer sexleketøy av særdeles god kvalitet, og derfor finner du deres massasjestaver i vårt sortiment. Så hvis du er på utkikk etter et pirrende og multifunksjonelt leketøy, bør du gå på oppdagelse i vårt utvalg av fargerike massasjestaver fra Bodywand. Du kan velge mellom flere ulike størrelser, design og funksjoner, slik at du kan finne den massasjestaven som passer best til deg og dine behov. Ønsker du for eksempel å bruke massasjestaven i dusjen, bør du lete etter en modell som er vanntett. Og hvis du vil ta med deg massasjestaven når du reiser, er det lurt å velge en mindre variant som er mer kompakt, men fremdeles full av kraft. Den vil få lettere plass i vesken eller kofferten, så du slipper å unnvære den tilfredsstillende følelsen av rumlende vibrasjoner mens du er på farten. Det er også verdt å overveie om du vil at massasjestaven skal være batteridrevet, oppladbar eller ledningsført. Så snart du har funnet svarene på disse spørsmålene, kan du plukke ut din perfekte Bodywand og komme i gang med å nyte.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful