Adrien Lastic

Adrien Lastic tilbyr et stort utvalg av deilig sexleketøy. Felles for alle produktene er det flotte og fargerike designet som gir nytelse og gjør både hverdagen, helgen og ferien litt morsommere. Finn din Adrien Lastic-favoritt her på siden, og gled deg til spenstige lekestunder.

Adrien Lastic - spansk helt til ditt soverom

Adrien Lastic - inspirert av gammel helt

Adrien Lastic er et spansk brand som så dagens lys i 2009 og ble etablert av Olivier Jean Pierre og hans asiatiske partner Tan Jing. Det innovative brandet jobber konstant på å utvikle nye og innovative produkter som lever opp til de strenge kravene de stiller til kvalitet og tilfredsstillelse. Olivier Jean Pierre er i tillegg til å være stifter av brandet både mannen bak størstedelen av brandets idéer og designs.

Adrien Lastic var opprinnelig en gammel helt av fransk og polynesisk avstamming. Etter sigene var Adrien utstyrt med et usedvanlig talent: å innvie jomfruer i kjærlighetens kunst, sånn at de kjente kjærlighetens nytelse og kunne gi den videre igjen. I forlengelse av denne legenden har brandet som bærer heltens navn også fått æren av å åpne seksualitetens deilige dører for mange. Brandet har som formål å tilføre større fornøyelser til sexliver og bruke sexleketøy som en sunn og morsom del av hverdagen. I tillegg ønsker de å bryte tabuet om å bruke sexleketøy, et initiativ vi i Sinful gladelig støtter.

Teknologi og kvalitet hånd i hånd

Produktene fra denne produsenten kjennetegnes ved den høye kvalitet, eleganse og pålitelighet kombinert med en velutviklet teknologi. Adrien Lastic har utviklet en universal fjernkontroll som kan brukes til å styre samtlige av deres produkter. Dette gjør det utrolig mye enklere, og er et smart initiativ fra produsenten for å gjøre det enklere og gi mer verdi til kundene. Og just for the record: fjernstyrt sexleketøy har kommet for å bli.

Alle Adrien Lastics produkter er designet og utviklet i Europa. Alt blir produsert i kroppsvennlige materialer, typisk i medisinsk silikon, sånn at du kan være trygg når du gir deg hen til den erotiske leken. Siden mange av produktene er laget i nettopp medisinsk silikon, er det også viktig at du kun benytter vannbasert glidemiddel. Et oljebasert eller silikonbasert glidemiddel vil kunne ødelegge materialet og bryte ned materialet, samt nedsette produktets holdbarhet og funksjonalitet. Er du i tvil om dette gjelder for det leketøyet du har kjøpt kan du kontakte vår kundeservice.

Leketøy for enhver smak

Adrien Lastic byr på en bred vifte av kvalitetsprodukter med fargerike og moderne design. Produktene selges til attraktive priser og på den måten kan enda flere få glede av dem. Sortimentet består av alt fra vibratoregg og vaginakuler til analplugger og penisringer. Her finnes det altså noe for enhver smak til både ham, henne og ikke-binære kjønn. Så uansett hva du er på utkikk etter har Adrien Lastic helt sikkert et produkt for deg.

Hos Sinful tilbyr vi et stort utvalg av merkets produkter, samt er rekke produkter fra andre populære brands som blant annet LELO, Womanizer, Clone A Willy, Satisfyer, We Vibe og Fleshlight. Med så mye å velge mellom skjønner vi at det kan være vanskelig å vite hva man bør kjøpe. Trenger du hjelp til å finne det rette produktet for deg er du velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post. Våre kunderådgivere har en bred kunnskap om alle produktene i vår sexshop, og vil gjerne dele denne kunnskapen med deg.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no