TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
B Swish Bfilled Basic Plus Wave Analplugg var 1

B Swish Bfilled Basic Plus Wave Analplugg

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Gjør deg klar til endeløs nytelse med den uimotståelige analpluggen fra B Swish. Pluggen har en indre, frittflytende vekt som beveger seg støtlignende bevegelser sånn at du får det ultimate ut av den når du trenger litt bakdelsmassasje. 

Den 11 cm lange anale afroditten føres inn med den bølgete delen først. Husk å bruke rikelig med vannbasert glidemiddel. Siden den er 4 cm i diameter det en herlig plugg for både nybegynnere og de litt mer eventyrslystne. 

Den frittflytende vekten gjør at den silkemyke pluggen beveger seg inne i deg, mens silikonet varmes raskt opp til din kroppstemperatur. Gå på en soloekspedisjon eller på felles skattejakt med en utvalgt partner. Buen i bunnen forsikrer at pluggen holder seg på plass, og gir deg hendene fri til annen lek. 

Når du er ferdig med leken skal pluggen vaskes med varmt vann og mild såpe eller med sexleketøysrens for å opprettholde en god hygiene. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Helt grei plugg
En helt grei plugg som sitter godt og føles som om den er av god kvalitet. Ballen inne i pluggen merker jeg ikke mye tilSnøtroll - 16. mar. 2022

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful