Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Pipedream Fuck My Big Fat Titties Realistiske Bryster var 1

Pipedream Fuck My Big Fat Titties Realistiske Bryster

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med Pipedream Fuck My Big Fat Titties Realistiske Bryster får du store og fyldige pupper som bare innbyr til lek. Kos med dem, ha sex med dem og nyt dem så mye du vil - dukken er alltid klar for deg. Pipedream Fuck My Big Fat Titties Realistiske Bryster er et lekkert onaniprodukt i høy kvalitet, og det er virkelig lagt sjel i detaljene slik at du får en så naturtro opplevelse som mulig. Brystvortene hennes er alltid stive og hun har alltid lyst. Ta henne med i dusjen, kle henne ut eller nyt henne som hun er. Mulighetene er mange og det er bare du som bestemmer. Vi anbefaler at du bruker Pipedream Fuck My Big Fat Titties Realistiske Bryster med en god, vannbasert glidekrem, så hun føles deilig og våt og du får mest mulig nytelse ut av henne. Når du er ferdig med å bruke Pipedream Fuck My Big Fat Titties Realistiske Bryster kan hun vaskes med varmt vann og sexleketøysrens. Hvis du pudrer henne med Fleshlight-pulver når hun er helt tørr fortsetter hun med å være myk og deilig, og du unngår at hun blir klissete. Det følger med en liten prøve med både glidekrem og pulver, men vi gjør likevel oppmerksom på at dette fort blir brukt opp og vi anbefaler derfor at du kjøper ekstra.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
ikke i det hele tatt som forventet
Anonymous - 4. nov. 2020
Produktet ser bra ut, god form, gode brystvorter, stabilt og bra hvis du vil bruke bh eller plagg. MEN brystene er STENHÅRDE. hvis du skulle bruke den til brystpuling, er 2 oppblåste ballonger stort sett mykere enn disse. hvis du presser brystene sammen, er de så harde at det ikke er mulig å få kuken gjennom. bare bra for å se og klemme dessverre.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful