TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Belladot

Nyt Belladots produkter alene eller sammen med din partner. Alle Belladots produkter er laget i myke materialer som føles bra mot kroppen. Dette sier Belladot selv om sine produkter: Smooth yet thrilling? Innocent yet daring? However you choose to spend them, trust the discreet, comforting touch of your Belladot® to turn those intimate moments into warm memories.

Svenske Belladot kan mye mer enn du tror

God design til folket

Belladot er et nytt og innovativt merke innenfor sexleketøysbransjen, og har satt seg som mål å spre lekelyst og nytelse i hele Norden. Produktene deres er designet i samarbeid med sexologer, så det er tenkt på alle aspektene ved produktdesignet, fra både ergonomi til emballasjedesign og også med fokus på at materialene skal føles myke og behagelige i bruk. En annen ting som har vært viktig for firmaet, er at produktene skulle passe, og appellere, til alle og alles lommebøker. Og det er noe vi liker! Alt sexleketøyet og de øvrige produktene kommer i en diskré og pen innpakning, som gjør det enkelt å oppbevare leketøyet uten at det blir for iøynefallende å ha stående på badehylla. I tillegg er leketøyet designet i et diskré og søtt design, som er innbydende for alle og enhver. Igjen finner vi noe som appellerer til mengden - det er noe Belladot virkelig kan.

Belladot Ebba, Greta, Vilma og Sofia

Er det noe Belladot er kjent for, er det alle deres skjønne jenter. Ebba og Sofia har skapt masse glede og nytelse i de tusen hjem, og det vil de garantert også fortsette med. De utvider hele tiden familien, og ligger på ingen måte på latsida. I tillegg til de velkjente jentene, har de også noe til mannen, som bestemt heller ikke er til å overse. Bertil vibrerende penisring gir glede både til ham og henne, via både vibrasjonene og den ereksjonsforlengende effekten.

Dette har for alvor blitt en av sexleketøysmerkene vi husker, og spør du rundt i Sinfullokalene, finnes det kun rosende ord fra de (mange) kvinnelige ansatte. Det hersker liten tvil om at de har truffet midt i blinken når de designet Ebba, og det skal de ha all mulig ros for. Det ses kun sjeldent at et firma lykkes med å produsere produkter som når innertier helt fra begynnelsen, men det er akkurat det dette firmaet har prestert. Alle elsker Ebba, og alle elsker Belladot, og den suksessen kan man ikke ta fra dem.

Spennende emballasje som fullender opplevelsen

Når du kjøper et produkt fra Belladot, blir den levert i en ganske annerledes emballasje enn hva vi normalt ser dildoer og annet sexleketøy komme i. Produktene kommer det i en liten, elegant boks, og gjør opplevelsen enda mer spennende. I 2010 vant de til og med en designpris for “Årets Våghals” blant annet for det unike emballasjedesignet.

Og det er ikke kun emballasjen som er innovativ. De er også en av de få merkene som har valgt å designe menstruasjonskopper. Det er det nemlig ikke mange som gjør, til tross for at flere og flere får øynene opp for både den hygieniske og miljømessige verdien. Produsenten anbefaler at man kjøper størrelse S/M hvis du er under 30 og ikke har født barn, og M/L hvis du er over 30 og/eller har født. Produktet er som mange av deres øvrige produkter latexfri og allergivennlig, og er helt klart et anbefalelsesverdig produkt til den bevisste kvinne som leter etter et alternativ.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful