TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Swan

Du kan aldri gå feil med prisvinnende sexleketøy som oser av eleganse, kvalitet og kraft. SWAN utfordrer den tradisjonelle oppfattelsen av vibratorer med deres innovative design som er preget av organiske former, silkemyk silikon og sømløst design.

SWAN - elegant design, organiske former og massevis av kraft

Hvorfor velge SWAN?

SWAN er en produktserie designet av Stephen Bannister og BMS Factory, som brukte hele to år på å utvikle serien. Deres ønske var å lage en ny type sexleketøy for kvinner som skulle gi økt fleksibilitet og funksjonalitet, slik at man skulle kunne bruke produktene sånn som man ville. Resultatet er en kolleksjon av vibrerende leketøy med fyldige, runde former, dekket med 100% silikon og utstyrt med kraftfulle motorer. Siden lanseringen har serien vunnet en rekke priser for sine design, og er elsket av kvinner og par verden over.

Med SWAN får du både i pose og i sekk. Mange av produktene har nemlig flere motorer, så du kan kjenne vibrasjonene like godt alle steder. Motorene kan også styres hver for seg, slik at du kan tilpasse stimuleringen i de ulike delene til perfeksjon. De vibrerende leketøyene er dessuten oppladbare, så du kan sørge for at de alltid er klare til bruk når du får lyst til å leke med dem. I tillegg er samtlige produkter fra SWAN vanntette, slik at du kan ta de med deg inn i dusjen eller badekaret når du har lyst på en ekstra våt opplevelse. Det er altså mange gode grunner til å velge sexleketøy fra SWAN.

Finn riktig vibrator for deg

Når du skal finne den rette vibratoren for deg, bør du først gjøre deg opp noen tanker om hvordan du vil bruke vibratoren. Skal den kun brukes utvendig, eller vil du kanskje ha en vibrator som kan brukes både utvendig og innvendig? Hvis du utelukkende ønsker å benytte vibratoren til utvendig stimulering, er en Swan klitorisvibrator midt i blinken for deg. Den gir en effektiv og målrettet stimulering av den erogene sonen, og vil raskt få deg til å stønne av nytelse.

Dersom du i stedet kunne tenke deg en vibrator som både kan kjærtegne ditt indre og ditt ytre, vil en wand eller såkalt “massasjestav” fra Swan kanskje være noe for deg. Den har nemlig et skaft som kan føres inn og vibrere mot G-punktet ditt, men kan også holdes mot klitoris når du vil ha en rask og eksplosiv forløsning. Men du vil kanskje helst stimuleres både innvendig og utvendig på samme tid, så du kan få deilige blandingsorgasmer? I så fall er en Swan rabbitvibrator det perfekte leketøyet for deg.

Kjøp ditt prisvinnende sexleketøy hos Sinful.no

Så snart du har bestemt deg for hvilken type vibrator du vil ha, kan du se nærmere på de ulike variantene SWAN tilbyr og bestemme deg for hvor mange vibrasjoner du ønsker, hvor stort leketøyet skal være og hvilken form det skal ha. Det er disse valgene som hjelper deg med å finne den helt riktige vibratoren. Og når du endelig har funnet din perfekte match, gjenstår det bare å legge varen i kurven, betale og vente i spenning på at ditt nye leketøy skal bli levert med posten.

Men med SWAN kan du heldigvis aldri gå feil. Uansett hvilket leketøy du ender opp med å kjøpe, er vi sikre på du vil bli strålende fornøyd, og at du vil få stor glede av leketøyet ditt i lang tid fremover. Hvis du vil få maksimalt ut av ditt SWAN produkt er det dog viktig at du bruker et vannbasert glidemiddel når du leker. Glidemiddelet reduserer friksjonen mellom leketøyet og huden din, så du får en behagelig opplevelse, og gir deg samtidig en ekstra våt følelse nedentil. Du kan velge mellom et stort utvalg av vannbaserte glidemidler i vår nettbutikk.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful