Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Nalone

Nalone tilbyr en lang rekke innovative og brukervennlige sexleketøy til både menn, kvinner og par. Teamet bak Nalone jobber hele tiden for å forbedre produktene og lage løsninger som følger tidens teknologiske utvikling, sånn at du hele tiden er sikret den beste og mest stimulerende opplevelse.

Nalone - Innovativt britisk designersexleketøy

Erotisk leketøy av aller beste kvalitet

Hos Sinful har vi enormt strikse krav til kvalitet såvel som til design, og vi selger kun de aller beste produktene som finnes på markedet. Derfor har vi også valgt å være offisiell forhandler av det britiske designersexleketøyet Nalone. Dette er nemlig et av verdens førende brands innenfor erotisk sexleketøy. Teamet bak deres design- og produktutvikling ledes av kvinner med en misjon om å fremstille innovative intimmassasjeapparater i markedets aller beste kvalitet, og dermed gi den ultimate brukeropplevelsen. I tillegg til sitt sofistikerte, futuristiske look, ergonomiske design og åpenlyse hi-tech-uttrykk, kjennetegnes de av å fremstille produkter som kombinerer flere forskjellige funksjoner, som sammen gir maksimal nytelse i ét og samme leketøy. Størstedelen av produktene de lager er dessuten vanntette, oppladbare og utrolig støysvake. Win-win! Hvis du elsker intense orgasmer, og er på utkikk etter erotisk leketøy av høy kvalitet til frekke og pirrende opplevelser - enten alene eller i selskap med en partner? Da er Nalone ett av de aller beste alternativene, og et sikkert must have til din nattbordsskuff. Gjør deg selv en tjeneste, og sjekk ut vårt lekre utvalg av eksklusive produkter fra Nalone - du vil garantert ikke angre! Hos oss finner du Skandinavias største og beste utvalg av erotiske produkter til alle typer lek.

Til både menn, kvinner og par

Er du kvinne, og vil du slå to fluer i ett smekk, er du nødt til å prøve Nalone Miu Miu Fjernstyrt Bekkenbunnstrener. Dette produktet holder både underlivet ditt spenstig og i god form, samtidig som det pirrer og stimulerer deg med deilige vibrasjoner innvendig. Vibrasjonene kan stilles inn på 7 forskjellige nivåer, men det er selvfølgelig valgfritt om du vil benytte deg av dem. Men vi vil advare deg om at det er lett å bli avhengig av dem, for bekkenbunnstrening har aldri vært morsommere! Som en ekstra, frekk feature følger det med en liten trådløs remote control, sånn at du kan overlate kontrollen - og din orgasme - til din partner, som kan styre nytelsen din på avstand. Til ham finnes det også en masse lekre orgasmer i vente hos Nalones produkter. For eksempel Pro-P Fjernstyrt Prostata Massager, som med sine to motorer designet til å gi ham intens stimulering av mellomkjøtt, anus og det mannlige G-punkt, prostataen. Pro-P Massagerens har også innebygde vibrasjoner som kan fjernstyres, og den er derfor særdeles velegnet til pikante parleker eller onani i eget selskap. Hvis dere ønsker å eksperimentere med sensuell sanselek, kan dere velge Nalone Electro Wand. Den kraftfulle staven vibrerer både i bunnen og i skaftet samt i hodet, og pirrer derfor sansene samtidig med frekke, elektriske impulser.

Kjøp ditt Nalone sexleketøy hos oss

Vi forstår deg godt, hvis du synes det er litt av en munnfull å navigere rundt i vårt mangfoldige og fristende sortiment av sexleketøy. Synes du det er vanskelig å finne ut hvilket leketøy som er det helt rette til deg og ditt behov og lyster? Har du prøvd noe som ikke helt falt i smak, eller er du nybegynner? Eller har du erfaring med noe, men ønsker å prøve noe annet? Da kan du være glad for at vi har ansatt et sterkt team av kompetente og imøtekommende kundeservicemedarbeidere, som sitter klare til å hjelpe deg. De kan svare deg på alt fra spørsmål vedrørende materialer, bruk og vedlikehold og enda mer. Vi setter nemlig en kjempestor ære i å kunne guide deg kyndig og sikkert gjennom den fargerike sexleketøysjunglen, sånn at din kjøpsopplevelse blir så behagelig og enkel som mulig. Nøl ikke med å ta kontakt - vi gleder oss til å hjelpe deg.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful