TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

FemmeFunn

FemmeFunn tilbyr sexleketøy til både menn og kvinner som har som som mål å leve opp til tre kjerneverdier; Power, Innovation og Fun - og det gjør de i høyeste grad!

FemmeFunn - Power. Innovation. Fun.

Oppfordrer til å utforske fantasier

Den nye og fremadstormende FemmeFunn er et av de nyeste tilskuddene i rekken av produsenter som jobber for at man ikke skal skamme seg over å nyte kroppen sin. FemmeFunn ble startet i 2015 i Los Angeles med et ønske om å bidra til at man selvsikkert kan utleve sine seksuelle fantasier. De ønsker å være din hjelpende hånd når du er modig og utforsker din egen lyst. For å gjøre dette gjenspeiler alle produktene deres tre kjerneverdier: Power, Innovation og Fun.

Mye har skjedd siden FemmeFunn startet opp. Først og fremst har de produsert langt flere FemmeFunn sexleketøy. Disse har blitt virkelig godt tatt imot blant kundene og har allerede blitt omtalt i store medier som Cosmopolitan, LA Weekly og Los Angeles Magazine. Og der må vi bare si, oooom den omtalen er fortjent! Den floraen av produkter de har opparbeidet inkluderer nå både leketøy til kvinner og menn, vibratorer, penisringer, analleketøy og mye mer. Det er med andre ord virkelig mye gøy som ligger og venter på en i disse produktene

Girls just wanna have funn

En av de mange tingene som går igjen når folk nevner hva de liker med FemmeFunn sexleketøy er at de lager skikkelig kraftige vibratorer. Dette har blitt godt tatt imot blant kundene i og med at det hjelper mange med å oppnå klimaks- også de som tidligere har hatt det vanskelig for å oppnå orgasme alene eller med partner tidligere. Her kan vi nevne den vanntette Ultra Bullet, som er så kraftig at FemmeFunn tørr å være så modige å påstå at du ikke finner en kraftigere på markedet. Hvis det virker avskrekkende før man har prøvd den vil vi minne deg om at den har så mange som 20 forskjellige vibrasjonsmuligheter, så det er mulighet for å prøve seg frem og varme seg opp til de kraftigste vibrasjonene. Denne ekstra kraften er både noe som gjør at sexleketøyene er deilige å bruke, men enda viktigere er det en viktig del av målet om at de som bruker FemmeFunn sine vibratorer skal føle de har ekstra power i forholdet sitt til sin egen kropp.

FemmeFunn sexleketøy i alle størrelser og former

FemmeFunn produkter i fargerike og gøye farger som gjør at man får lyst til å bruke dem. Årene hvor man følte man måtte gjemme bort sexleketøyene sine nederst i sokkeskuffen er over, disse er så flotte at man kan ha de liggende fremme så alle kan se. Innovasjonen i visjonen deres blir dermed ikke bare inkorporert ved å lage kraftige, gode produkter, men også ved å være innovative når det kommer til design sånn at de kan nå ut til et større marked og gjøre nytelse til et allemannseie. 

Sist, men ikke minst, har FemmeFunn naturligvis også fokus på at sex skal være gøy! Og selv om det på navnet kan høres ut som om de er forbehold det kvinnelige kjønn er dette overhodet ikke tilfellet. I tillegg til å ha gode produkter til kvinner har de også brukt tid på å utvikle deilige produkter som kan brukes av menn. Også her er det en gjenganger at produktene har nok kraft til å tilfredstille, mange vibrasjonsmuligheter så du kan jobbe deg opp til de kraftigere vibrasjonene og et flott utseende som gjør at du får lyst til å bruke leketøyet. 

Da kan man jo bare si en ting; nyt FemmeFunn!

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful