TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Lora DiCarlo

Kan en orgasme forandre en hel bransje? Ja, det er er Lora DiCarlo et bevis på. Merkets grunnlegger fikk en dag en blandingsorgasme, og i kjølvannet av denne opplevelsen ga hun seg i kast med å utvikle et produkt som kunne gjenskape dette fenomenet. Det lyktes hun i den grad med, og vi venter i spenning på hvilke fremtidige innovasjoner Lora DiCarlo vil bringe oss.

Lora DiCarlo - sexleketøysmerket som snudde en hel bransje på hodet

En revolusjonerende orgasme

Lora DiCarlo er grunnlagt på en orgasme. Det sies at denne orgasmen - en såkalt blandingsorgasme - er den hellige gralen av kvinnelige orgasmer. Den kalles også for en multiorgasme, ettersom den oppstår når du får en orgasme fra både g-punktet og klitoris samtidig. De som har vært så heldige å få oppleve den sier at det er en helt vill følelse, nesten som en eksplosjon som brer seg gjennom hele kroppen.

Det var en slik orgasme grunnleggeren av Lora DiCarlo fikk en skjebnesvanger dag i 2017. Når hun først hadde fått den, kunne hun ikke slippe tanken om å få flere. Hun byttet derfor karrierebane og grunnla sitt eget sexleketøysmerke, som hun oppkalte etter seg selv. Det første produktet hun utviklet, Lora DiCarlo Osé, var et multifunksjonelt produkt som skulle imitere sex med en menneskelig partner. Det hadde derfor ikke de samme funksjonene som tradisjonelle sexleketøy gjerne hadde. Som grunnleggeren selv har sagt: “Partneren min vibrerer ikke.”

For å kunne skape et slikt produkt valgte hun å ta i bruk robotikk og biomimetikk. Og med på laget fikk hun forskere fra Oregon State University som spesialiserte seg i nettopp disse områdene. Allerede to år etter at merket ble grunnlagt, fikk Lora DiCarlo sitt første produkt, Osé, en pris under teknologimessen CES. Lykken skulle dog vise seg å være kortvarig.

Lora DiCarlo tar opp kampen

Å få en “Innovations Award” på en av verdens største teknologimesser er ikke noe man opplever hver dag. Så du kan tenke deg hvor skuffet Lora DiCarlo og hennes medarbeidere ble da de fikk vite at prisen var blitt trukket tilbake. Grunnen? Messen hadde ikke fått med seg at produktet var et sexleketøy, og mente at det ikke kunne vurderes på lik linje med andre teknologiske produkter. De gikk så langt som å kalle den innovative stimulatoren for både umoralsk og uanstendig, og sa at merket ikke var velkommen på messen, hverken nå eller i fremtiden. Men da satte powerkvinnen foten ned.

Grunnleggeren kunne ikke skjønne hvorfor det skulle være greit å vise frem VR-produkter beregnet til visning av pornofilmer, men ikke en stimulator som tilfredsstiller kvinnens klitoris og vagina. Hun mente at det faktisk var hyklerisk å forby produktet på de oppgitte grunnene, og samtidig tillate andre produsenter å bruke lettkledde kvinner til å promotere sine produkter. Og vet du hva? Hun fikk rett.

Lora DiCarlo fikk derfor prisen sin tilbake og har siden den gang vunnet en rekke andre priser. Men ikke nok med det, Lora DiCarlo selv ble spurt om hun ville hjelpe messen med å oppdatere retningslinjene deres, slik at produkter for seksuell helse også skulle kunne nomineres til messens priser. Snakk om en dobbel seier! Men hva annet kan man forvente av kvinnen som satte seg som mål å gjøre multiorgasmer til hverdagskost for kvinner verden over?

Innovative sexleketøy

Men hvordan fungere disse revolusjonerende produktene egentlig? De vibrerer ikke, så mye vet vi. De kan derimot suge, gni og tromme, akkurat som munnen og fingrene, og disse tre sensasjonene kan gi svært nytelsesfulle resultater. De er disse funksjonene som Lora DiCarlo har lyktes med å etterligne, blant annet ved hjelp av innovativ robotikk og nytenkende biomimetikk.

Merket har også fått hjelp av kunder til å videreutvikle produktene sine. Og som følge av dette, er etterfølgeren til det første produktet, Lora DiCarlo Osé 2, allerede tilgjengelig på markedet. Den nye utgaven av stimulatoren er mer fleksibel enn forgjengeren, og kan derfor gi enda flere fantastiske blandingsorgasmer. Hemmeligheten ligger i den dobbelte stimuleringen. Produktet er nemlig utstyrt med både en klitoris- og en g-punktsstimulator, og vibrerer altså ikke - i motsetning til mange av konkurrentenes produkter. Det er nettopp disse to formene for stimuli som gjør det mulig å få multiorgasmer.

Begge teknikker finnes også i flere andre produkter fra Lora DiCarlo, så du kan nyte hver av dem for seg, hvis du ønsker det. Er du glad i følelsen av trommende fingre mot klitoris, har de blant annet et produkt som er utviklet spesielt for å gjenskape denne type stimuli. Det er ingen tvil om at Lora DiCarlo vil fortsette å produsere nye, innovative sexleketøy, og vi gleder oss til å se hva det neste, revolusjonerende produktet blir.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful