TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
GOD PRIS
LELO Sona 2 Cruise Klitorisstimulator var 1

LELO Sona 2 Cruise Klitorisstimulator

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 1 087,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Orgasmic Stimulerende Gel 30 ml
kr 209,00
Inkl. mva.
Velg Farge:

Oversikt

Gi de nytelsesfulle solostundene en ultraeksklusiv oppgradering med den effektive og elegante LELO Sona 2 Cruise Klitorisstimulator. 

Denne luksuriøse saken skjemmer bort den sensitive klitorisen din i hele 12 rytmiske mønstre og 8 intensiteter. Du blir stimulert ved hjelp av pirrende lydbølger som pulserer om klitoris helt uten å være i direkte berøring med den. 

Takket være klitorisstimulatorens unike cruisekontroll, så endres ikke intensiteten selv om du trykker det myke hodet hardere mot huden. Nyt hvordan orgasmene bygges opp i ditt helt egne tempo, og avsluttes med dype sukk igjen og igjen. 

Stimulatoren er vanntett og er perfekt til en frekk tur på badet. Du kan også invitere partneren din med på leken, og overgi kontrollen over din nytelse. 

LELO Sona 2 Cruise Klitorisstimulator er laget av et ekstra mykt silikonmateriale, og har et voluminøst sugehode som guider stimuleringen direkte til klitorisen din.

OBS! Klitorisstimulatorer som denne bør ikke benyttes på piercede kroppsdeler. Vi anbefaler i stedet at du bruker en vibrator når du begir deg ut på orgasmiske eventyr.

MerkeLELOProdukt vekt (g)135Full lengde (cm)9.9Diameter (cm)5.6StrømkildeUSB-laderBrukstid (min)120Vibrasjonsmønster12Vibrasjonshastigher8PrimærmaterialeSilikonFargeLillaAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeFransk, Italiensk, Kinesisk, Engelsk, Spansk, Tysk , RussiskSKU22140
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Elsker den!
Veldig bra, den leverer hver hang. Kikki - 17. feb. 2021
Litt kraftig
Dette produktet er verdt alle pengene, og den gjør jobben sin, pluss litt til. Den kan da være litt kraftig, spesielt hvis man da har en litt følsom klitoris.TimF - 30. apr. 2020
W.o.w
You don’t need a hunk, you need to come, og denne gjør jobben. Helt rå alene, og helt fantaaaaastisk sammen med Mona Wave. Vivvi - 13. dec. 2019
Fųrste klitoris orgasme noensinne!
Har aldri klart å stimulere klitoris verken med partner eller meg selv. Fikk klitorisorgasme for fųrste gang fųrste gang jeg brukte den. En helt ny og overvelde... Les mer
Rie - 20. jan. 2021
Kjęrlighet kjęrlighet kjęrlighet kjęrlighet
Det er helt utrolig Det er en umulig oppgave å ikke få orgasme av det. Jeg har brukt den lenge, holder super godt, batteriet varer superbra og skuffer aldri, ... Les mer
Rikke - 21. oct. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful